tentene motor yağı hakkında acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zerof7r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zerof7r

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bir süredir tentenemde sorun vardı motorlarını ölctürdüm bir sorun yok daha sonra bir arkadasımdan öğrendim bagajda solda tentene için bir yağ deposu var o eksilmiş hatta tamamen bitmiş şimdi bana o yağdan lazım normal bi yağ değilmiş tentene için özel bi yağmıs sanırım acaba bu yağdan alabileceğim bişr yer veya ismini numarasını bilen varmı

bu konuyla ilgili bir gelişme varmı?

Arac ankaradaysa ostimde ayhanlar amortidor var seker bankin arkasinda orda yag eklettirebilirsin

mertt yardımcı olurmusun..

arkadaslar esk deyim ankaraya uzağım esk servise sordum 10 numara yağ yada aft kullan dedi koydum ama bunlar chipliymiş farklı yanlış bi yağ koyduğunda chip okumuyomuş ve calıkştırmıyomuş hala sorunu cözemedim

banada otomatik şanzuman yağı atf önerdiler ama emin olamadım, benim aracın yağı tamam ama bilgi amaçlı araştırıyorum henüz net bilgiye ulaşamadım..

bende şanzuman yağ konulabilir diye biliyorum bertone vardı arkadaşta ona koymuştuk çokda iyi olmuştu:silah

bende şanzuman yağ konulabilir diye biliyorum bertone vardı arkadaşta ona koymuştuk çokda iyi olmuştu:silah

emin olmadan koyup sakata gelmemek lazım.. acaba servis nasıl bi yağ kullanıyor onu öğrenmek, emin olmak lazım..

servis atf yada 10 numara yağ diyor

Geri