Teyp ekranina renault sport nasilyaziliyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61tn297
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

61tn297

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar megane coupe teyp ekran bölümüne nasil renault sport yazisi yaziliyo nasil yaparim bunu

ilanların birinde bende gördüm bunu sanırım o kısım değişmiş bizde iki bölümden oluşuyor o tek bölümden ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nasil yapiliyo acaba

Renault Sport'u boşverin, bence Coupé logosu daha karizmatik:)

djvO4M7.webp

aracın teyıbı ve ekranı nasıl bılmıyorum da bazı teyplerde mp3 ler de sanatcı ısmını degıstırınce ekranda farklı yazı cıkabılıyo.ben oyle yaptım mesela.altta sarkı adı yazıyo-ustte renault clıo ıv

peki bu nasıl yapılıyor kim yapıyor

peki bu nasıl yapılıyor kim yapıyor

Bunu ben yaptım mesela. Coupé logosunu Photoshop'ta tasarlayıp, ekranın ölçülerini alarak asetat kağıdına bastırttım. Ardından ekran ölçülerinde keserek ekranın önüne yerleştirdim. Sonuç, orijinal görünümlü şık bir ekran.

Dolayısıyla siz de yapabilirsiniz. Ancak avatarınızdan anladığım kadarıyla aracınız 8V Coupé'lerden. Ekranınız iki bölmeli ise bu uymaz, ona göre ölçüp biçip tasarlamanız gerekecek.

bunu ben yaptım mesela. Coupé logosunu photoshop'ta tasarlayıp, ekranın ölçülerini alarak asetat kağıdına bastırttım. Ardından ekran ölçülerinde keserek ekranın önüne yerleştirdim. Sonuç, orijinal görünümlü şık bir ekran.

Dolayısıyla siz de yapabilirsiniz. Ancak avatarınızdan anladığım kadarıyla aracınız 8v coupé'lerden. Ekranınız iki bölmeli ise bu uymaz, ona göre ölçüp biçip tasarlamanız gerekecek.
yok aracim 2.0 f7r farklimi ki ekran

yok aracim 2.0 f7r farklimi ki ekran

pardon o halde, 96-99 ile 00-02 modellerin ekranları farklı diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin, eklediğim fotoğraftaki ekran ile sizin ekranınız aynıysa, yani tek parçadan oluşuyorsa yapabilirsiniz.

Bunu ben yaptım mesela. Coupé logosunu Photoshop'ta tasarlayıp, ekranın ölçülerini alarak asetat kağıdına bastırttım. Ardından ekran ölçülerinde keserek ekranın önüne yerleştirdim. Sonuç, orijinal görünümlü şık bir ekran.

Dolayısıyla siz de yapabilirsiniz. Ancak avatarınızdan anladığım kadarıyla aracınız 8V Coupé'lerden. Ekranınız iki bölmeli ise bu uymaz, ona göre ölçüp biçip tasarlamanız gerekecek.

cok güzel olmus ozellikle orjınal olmayan teyplerde ekran bos kalıyor bu tasarladığınız coupe yazsını mail yoluyla atabilirmisiniz pek anlamıyorumda bu tarz işlerden çalışmada hosuma gitti denim diyorum :D

Geri