Arkadaşlar megane coupe teyp ekran bölümüne nasil renault sport yazisi yaziliyo nasil yaparim bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki bu nasıl yapılıyor kim yapıyor
yok aracim 2.0 f7r farklimi ki ekranbunu ben yaptım mesela. Coupé logosunu photoshop'ta tasarlayıp, ekranın ölçülerini alarak asetat kağıdına bastırttım. Ardından ekran ölçülerinde keserek ekranın önüne yerleştirdim. Sonuç, orijinal görünümlü şık bir ekran.
Dolayısıyla siz de yapabilirsiniz. Ancak avatarınızdan anladığım kadarıyla aracınız 8v coupé'lerden. Ekranınız iki bölmeli ise bu uymaz, ona göre ölçüp biçip tasarlamanız gerekecek.
yok aracim 2.0 f7r farklimi ki ekran
Bunu ben yaptım mesela. Coupé logosunu Photoshop'ta tasarlayıp, ekranın ölçülerini alarak asetat kağıdına bastırttım. Ardından ekran ölçülerinde keserek ekranın önüne yerleştirdim. Sonuç, orijinal görünümlü şık bir ekran.
Dolayısıyla siz de yapabilirsiniz. Ancak avatarınızdan anladığım kadarıyla aracınız 8V Coupé'lerden. Ekranınız iki bölmeli ise bu uymaz, ona göre ölçüp biçip tasarlamanız gerekecek.