Teyp kodu sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xpet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xpet

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar istanbuldan arif ben aranıZa yeni katıdım 2008 clio hb sahibiyim teyp kodu istiyor bilmiyorum scuRıty L131 yardımcı olursanız sevinirim

Özelden yazıyorum kardeşim...
Umarım forumda kalıcı olursun kodu alıp kaybolmazsın... :eyv

Yok burdayım eywallah :)

Forumda aktif olmanızı dileriz

Herkese iyi aksamlar. Teyb security kodu S577 sifresini soylermisiniz. Simdiden tesekkurler.

S577 Security code şifresi özeline gönderdim

eyvallah göktan abim
kazasız belasız RENAULT LAR diliyorum.

Barkodu olmayan teybin kodunu nasıl bulurum?

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. bu teyp kodu hakkında bir sıkıntım var aracımı yeni aldım ve aracımda renault orjinal cd çalar vardı aküyü değiştirdim ve kod istemeye başladı bende kodu bulmak için teybi söktüm teyp üzerindeki barkod sökülmüştü teybin kapağını açtığımda orada bir barkod buldum ama burada security kod yoktu barkodun resmini de yüklemeye çalışıcam ama bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı ? bu teyp kodunu nasıl bulabilirim

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. bu teyp kodu hakkında bir sıkıntım var aracımı yeni aldım ve aracımda renault orjinal cd çalar vardı aküyü değiştirdim ve kod istemeye başladı bende kodu bulmak için teybi söktüm teyp üzerindeki barkod sökülmüştü teybin kapağını açtığımda orada bir barkod buldum ama burada security kod yoktu barkodun resmini de yüklemeye çalışıcam ama bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı ? bu teyp kodunu nasıl bulabilirim
Aracınızın şase numarasını servise söyleyerek öğrenebilirsiniz :eyv

Geri