fluance min gösterge kısmının oralardan bir tıkırtı geliyor (bozuk yollarda) muhtemelen bir gevşeme söz konusu ama neresi bulamıyorum bu sorunu yaşayıp çözen varmı acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hız direksiyonun arkasından yani oralardan geliyor aynn bozuk para sesi denebilir ama biraz daha kalın bir ses bide bozuk yollarda oluyor iki şey birbirine vuruyo ama nerde bulamadımGösterge derken,saatin orasında bozuk para sesi gibi ?
hız direksiyonun arkasından yani oralardan geliyor aynn bozuk para sesi denebilir ama biraz daha kalın bir ses bide bozuk yollarda oluyor iki şey birbirine vuruyo ama nerde bulamadım
Bozuk para sesi var benim aracımdada var ama benimki çok ince ve normal binen anlamıyor bile sanırım araçların genelinde var gözüm gibi kollar arabamı ama genede geliyor,yapacak bişey yok sanırım.hız direksiyonun arkasından yani oralardan geliyor aynn bozuk para sesi denebilir ama biraz daha kalın bir ses bide bozuk yollarda oluyor iki şey birbirine vuruyo ama nerde bulamadım
Bozuk para sesi var benim aracımdada var ama benimki çok ince ve normal binen anlamıyor bile sanırım araçların genelinde var gözüm gibi kollar arabamı ama genede geliyor,yapacak bişey yok sanırım.
Sattınız mı aracı ?ben servisede sormuştum izolasyon yaparız filan bişeyler dediler genel problem ses takıntım olduğu için beni çok rahatsız ediyordu. kendim bişeyler yaparak halletmeye çalıştım hep gerçi benimki business baz model diye olduğunu sanmıştım. sizinkilerde de olması garip. dün değiştirdim artık anlaşamayınca en son yol olarak fluencele vedalaştık![]()
Sattınız mı aracı ?
Hayırlı olsun renodan kopmasaydınevet Ahmet Abi dün sattım aracımı takasa verdim daha doğrusu