TWİNGO yolcu koltuğu aydınlatması

fejolerli

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
dsc00459yi.jpg

dsc00457vr.jpg

Arkadaşlar merhaba, twingolarımızda arka yolcu koltuğunda ihtiyaç anında (kitap okuma elinizden düşen eşyanızı bulma veya kısa süreli ihtiyaçlarımızın hepsinde kullanılmak üzere profosyonel olarak olmasada tasarladığım sistemi paylaşıyorumm..

umarım sizde yapar yada daha değişik yöntemlerle değişik şekillerde yaparsınız ..

güzel olan yanı anahtarın yeri herzaman görülebiliyor..küçük çepler aydınlanabiliyor ve açınca herşeyi çok net görebiliyorsunuz.

Ayrıca enerji kablosunun çekildiği yer parklar. ewet parkların açtığınızda tüm sistem devrede. işte birkaç resim...

Ben tam anlamadım?

:one çabuk geldiniz ya bu resim eklemeye alışamadım yaaa zor hala benim için ..3 günlük üye olunca alışamadık

Güzel uygulama,emeğine sağlık...:eyv

444d1294923589-twingo-yolcu-koltugu-aydinlatmasi-dsc00484.jpg

Hasan detaylı resimleri koyamıyorsun galiba.. bir ara sana uygulamalı anlatayım resim işini.. böyle olmayacak :eyv

Hasan detaylı resimleri koyamıyorsun galiba.. bir ara sana uygulamalı anlatayım resim işini.. böyle olmayacak :eyv

isyanlardayım bu kurbalı siteye iki resim yükledim dolarlarla para istiyoo. linklerini ekledim bu sefer yazdıklarım alta gitti. off off

Güzel;Çalışma...:eyv

isyanlardayım bu kurbalı siteye iki resim yükledim dolarlarla para istiyoo. linklerini ekledim bu sefer yazdıklarım alta gitti. off off

görüşünce öğretirim merak etme. öğrenince çok basit olduğunu göreceksin :)

Hoppp siteye laf atma bakalım...:D
Alışınca ne kadar kolaymış diyeceksin...:eyv
Bu arada güzel çalışmalar eline sağlık...:eyv

Geri