Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kangoo da ne leylek iken nede basık iken öyle bir olay yoktu . Göğüslükten ses gelmeye başlamıştı 2 senedir acayip derecede sinir ediyordu nasıl bir duygu olduğunu bilirim .
Bizler araçlarımızla çok ilgili olduğumuzdan sesi, çiziği filan ilk bakışta görüyoruz. Arabamıza binenlerin çoğu emin olun bizim gibi değiller ne ses ne çizik ne sağa sola çekme hak getire, hiç umurlarında değil. İçin rahat olsun Kadir....
bende ses falan yok şimdilik ama lastiklerinden kaynaklı olabilir kadir.havalar soğuduğundan beri bendede ufak tefek sesler başladı ama sert çukurlarda falan yani oda ciddi düşersen içine o zaman geliyo.petlas starmaxx sertleşiyor haliyle
Clio 3 içinde aynı durum geçerli sağ ön tekerden sürekli takır tukur ses geliyor çukurlarda bozuk yollarda. Servis baktı sorun yok dedi,alt takım sağlam dedi eeee ses var dedim fren kaliperlerinden geliyor boş ver önemsiz balata değişiminde hallederiz bu şekilde kullan birşey olmaz dedi şaka gibi İşin kötüsü ben kıl adamım sağından solundan ses gelen arabadan nefret ederim kaçtıkça başıma geliyo
Hepmiz kıl olduğumuz için oluyor :aytuğ
Babam da sanayiye götürmüş bir şey bulamamışlar . Direksiyon kutusundan ( GELEBİLİR ) demişler .
Direksiyon kutusu olsa o sesi biliyorum
geçenlerde bir arkadaş hiç kimsenin bulamadığı bir sesi çözdü meganede da rot millerinin geçtiği körük içerindeki kremeyer milinin dişlilerine gres sıktırdı düeldi ama görünürde hiçbir boşluk yoktu .yıllardı ses bulmaya çalışıorlardı.
Yok abi olur mu öyle şey . Her şey bir yana ben hiç bir arabayı küçük görmem .
Megane 1 1.6 16V kullandım , gaz pedalı tepkisi falan megane II ile aynıydı . Ben megane 1 daha atiktir sanıyordum .
Kangoo da ne leylek iken nede basık iken öyle bir olay yoktu . Göğüslükten ses gelmeye başlamıştı 2 senedir acayip derecede sinir ediyordu nasıl bir duygu olduğunu bilirim .
körügü açıp direksiyonu sağ sol yapııp bolca gresliyorsunuz.lift ve gres lazım .arıza burdandan demiyorum. ama ama arkadaşın arabaya defalarca baktılar .bir sürü parça değişmiş.tesadüf bir usta bulmuş.