15 Ocak 2017 #1 tufan çelik Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Kas 2014 Mesajlar 22 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar arabanın vitese geçerken problem yarattığını gördüm nedeni baskı balatadır diye şüpheleniyorum
Arkadaşlar arabanın vitese geçerken problem yarattığını gördüm nedeni baskı balatadır diye şüpheleniyorum
15 Ocak 2017 #2 tanseler Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Tem 2015 Mesajlar 4,375 Tepkime puanı 6 Puanları 0 Yaş 43 34TFN44' Alıntı: Arkadaşlar arabanın vitese geçerken problem yarattığını gördüm nedeni baskı balatadır diye şüpheleniyorum Genişletmek için tıkla ... Baskı balatadan da kaynaklanabilir ama başka bir nedeni de olabilir. Baktırmak gerekir. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
34TFN44' Alıntı: Arkadaşlar arabanın vitese geçerken problem yarattığını gördüm nedeni baskı balatadır diye şüpheleniyorum Genişletmek için tıkla ... Baskı balatadan da kaynaklanabilir ama başka bir nedeni de olabilir. Baktırmak gerekir. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi