Würt dizel enjektör temizleyici nasıl kullanılır.

emrahuner16

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Würt kullanmayı düşünüyorum.bir arkadaşım depoyu doldurup 1litrede benzin koy dedi.würtude ekle dedi.kullananlardan nasıl yaptığını ve sonuçlarını öğrenebilirmiyim.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benzin koymanız gerekmiyor bildiğim kadarı ile,
aracınız kaç km şu an,
bir zamanlar araştırmıştım katkı maddeli yakıtın depoda çok uzun süre kalması tavsiye edilmiyor yani katkı kullanırsanız uzun yol gibi kısa sürede yakıtı tüketecek bir durum gerekiyormuş ya da en azından 5-6 günde depo bitecek şekilde ayarlamak lazım.

Benzin koymanız gerekmiyor bildiğim kadarı ile,
aracınız kaç km şu an,
bir zamanlar araştırmıştım katkı maddeli yakıtın depoda çok uzun süre kalması tavsiye edilmiyor yani katkı kullanırsanız uzun yol gibi kısa sürede yakıtı tüketecek bir durum gerekiyormuş ya da en azından 5-6 günde depo bitecek şekilde ayarlamak lazım.
Aracım 91binde depoyu doldurursam çok uzun yol yapmıyacağım ama bitmesi için uğraşırırm bir ay sürebilir.

Bu güne kadar hic kullanmadim biraz formlarda araştırma yaptım kimisi memnun kimisi değil . Kimisi enjektörlerin deliklerini genişletiyor diyor kimisi kara duman artırıyor diyor kimi de çok memnunum diyor benim de kafam karışık bu konuda

Würt kullanmayı düşünüyorum.bir arkadaşım depoyu doldurup 1litrede benzin koy dedi.würtude ekle dedi.kullananlardan nasıl yaptığını ve sonuçlarını öğrenebilirmiyim.

Kendi uyguladığım (kutu üzerinde yazan) şekli şöyle . Benzin istasyonu na depoyu fullemek için yanasinca dizel enjektör temizleyici yi depoya boşaltıp üstüne yakıtı doldurun.Bu işlemi mümkünse uzun yola çıkacağınızda yapın ve aracınızı 2000 & 2500devir aralığında sabit gaz ile sürün . Ben berner marka kullandım memnunum würth kullanmadım.Esdeger ürünler würth de kullanılabilir

34VR1415

Aracım 91binde depoyu doldurursam çok uzun yol yapmıyacağım ama bitmesi için uğraşırırm bir ay sürebilir.

bence eğer acil bir durumu yoksa uzun yol kat edene kadar beklemenizi tavsiye ederim

Geri