21 Mayıs Salı günü resmi olarak tanıtılan Xbox şahsen özellikleri ile baya dikkatimi çekti, 8GB Ram, 5 milyar transistör ve USB 3.0 gibi donanımlara sahip. Ekstra olarak Blu-ray okuyucusu var. Üzerinde tam üç tane işletim sistemi var biri Xbox One platformu için oyun, müzik, vs... diğeri Internet kullanımı için Windows tabanlı bir işletim sistemi ve sonuncusu ise bu ikisini birbirine bağlayan bir sistem. Özelliklerine gelecek olursak Internet üzerinden canlı tv imkanımız var ya da store üzerinden film, müzik filan indirebilmemiz mümkün. Microsoft Skype'ı da Xbox'a entegre etmiş gayette güzel olmuş. 
Xbox'ın en büyük özelliği olan Kinect çok daha geliştirilmiş ve insanın kalp atış hızını bile algılayabiliyor. Yeni Kinect'in kamerası 1080p çözünürlüğe ve ses komutlarına daha hızlı cevap verebilmek için 2GB'lık bir veri işleme kapasitesine sahip. Bence Microsoft ortaya baya iyi bir iş çıkarmış. Bakalım Sony 10 Haziran'da PS4'ün tanıtımını yapacak donanım olarak hemen hemen aynı olacak lakin Kinect'in gerisinde kalırsa sanırım benim tercihim bu sefer Xbox olucak.

Xbox'ın en büyük özelliği olan Kinect çok daha geliştirilmiş ve insanın kalp atış hızını bile algılayabiliyor. Yeni Kinect'in kamerası 1080p çözünürlüğe ve ses komutlarına daha hızlı cevap verebilmek için 2GB'lık bir veri işleme kapasitesine sahip. Bence Microsoft ortaya baya iyi bir iş çıkarmış. Bakalım Sony 10 Haziran'da PS4'ün tanıtımını yapacak donanım olarak hemen hemen aynı olacak lakin Kinect'in gerisinde kalırsa sanırım benim tercihim bu sefer Xbox olucak.

Son düzenleme: