Yağ tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cihan38

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba aracim 1.5 dci 75 bg 2013 model şuan 117 binde geçen bahar 94 binde bakimini yaptirdim . Bu baharda yaptiracağim bu iki bakim arasinda motor yağini değiştirmiştim geçen bakim servisteydi hangi yaği kullandilar bakmadim ben 104 binde castrol edge kullandim pek beğenmedim yani çok fark etmedi şimdi motul kullanmayi düşünüyorum siz değerli arkadaşlarin tavsiyesini almak istedim ne kullanmaliyim?

[h=3]Ben petrol ofisi 5-40 koydurdum 77bindeki aracıma sıkıntısız kullanıyorum[/h]

Kesinlikle motul. Sesi keser ve çekişe faydasını görürsün özellikle düşük devirlerde.

Shell Helix Ultra Pro AR-L 5W30 Motor Yağı 5 Litre RN720
ben bu yağı aldım kullanıyorum. araç 135 binde. daha önce hep elf kullandım. elf ile arasında pek bir fark olmadı. hangi yağı koysanız başlarda motor sessizleşecektir.
denemek için aldım ama bir sonrakinde galiba yine elf alıcam. ben 1 ay önce hepsiburada da 130tl küsüre almıştım şimdi 175 civarı olmuş bu yağ. elf ise 110tl-120tl civarı. aradaki farka değmediği kanaatine vardım. ses aynı performans aynı herşey aynı .. çok beklentiniz olmasın pahalı yağlardan. elf ten çok çok daha iyi olduklarını sanmıyorum.
yine de seçim sizin..

ben bu yağı aldım kullanıyorum. araç 135 binde. daha önce hep elf kullandım. elf ile arasında pek bir fark olmadı. hangi yağı koysanız başlarda motor sessizleşecektir.
denemek için aldım ama bir sonrakinde galiba yine elf alıcam. ben 1 ay önce hepsiburada da 130tl küsüre almıştım şimdi 175 civarı olmuş bu yağ. elf ise 110tl-120tl civarı. aradaki farka değmediği kanaatine vardım. ses aynı performans aynı herşey aynı .. çok beklentiniz olmasın pahalı yağlardan. elf ten çok çok daha iyi olduklarını sanmıyorum.
yine de seçim sizin..

Aynen dostum şu pahallı iyidir kafasını bırakmalı artık halkımız benim yağ petrol ofisi 5.40 80tl almıştım memnunum

yine de seçim sizin..

Kesinlikle aynı fikirdeyim, bende elf yağdan bu yağa geçtim hiç fark görmedim hatta elf yağ daha sessizdi. Bence elf en ideali.

Herkese iyi forumlar
Yeni konu açmak istemedim. 1.2 16v 75bg için yağ tavsiyrleriniz nelerdir? Servis hangi yağı kullanıyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
Servisin elf kullandığını düşünmüştüm.

Teşekkürler.
Servisin elf kullandığını düşünmüştüm.

Servisler agirlikli olarak elf total kullaniyor. Bazi servisler renaultun onayi olan veya renaultun spectlerini karsilayan yaglari insiyatif dogrultuaunda kullanabiliyor. Bilinen markalarda sorun olmaz kullanabilirsiniz.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

iMessage : tanseler@me.com

Geri