Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bıldıgm kadarıyla açılan bırşey degıl ozellık bu yoksa yoktur zaten ama kafaya mtakılacak bır ozellık degıl.Benım şırket arabasında var.Boşa atıyorum vites düşür diyor
bıldıgm kadarıyla açılan bırşey degıl ozellık bu yoksa yoktur zaten ama kafaya mtakılacak bır ozellık degıl.Benım şırket arabasında var.Boşa atıyorum vites düşür diyor
hocam ne yalan söyleyeyim beygirini bilmiyorum. aldığım kişi 90 bg demişti 5 ileri vites. bugün deneme yaptım 2 de normal giderken karadeniz sahil yoluna çıktım. 2 de 3900 devir 55km 3 de 3900 devir 90km 4 de 3900devir 130km 5de ise yine 3900devirde 160ı gördüm.
hocam ne yalan söyleyeyim beygirini bilmiyorum. aldığım kişi 90 bg demişti 5 ileri vites. bugün deneme yaptım 2 de normal giderken karadeniz sahil yoluna çıktım. 2 de 3900 devir 55km 3 de 3900 devir 90km 4 de 3900devir 130km 5de ise yine 3900devirde 160ı gördüm.