Yakıt Tüketimi

uzunbaskan61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
10 gün önce İstanbul'dan Trabzona yeni aldığımız (1 ay fln oluyo) kangoo2 ile yola çıktık. 1275 km yolu 300 liralık mazotla gittik. buda yaklaşık km başına 235 kuruşluk bir rakama tekabül ediyor. fakat şöyle bir durum söz konusu, hem aracı denemek için hem de herhangi bir problemi varmı yokmu veya kapasitesi nedir ne değildir sorularına cvp bulmak için sınırları biraz zorladık. arka bagaj tavana kadar valizlerle doluydu (dikiz aynasından arkayı görmek mümkün değildi) artı koltukların tamamı doluydu yani 5 kişiydik ha bide klima çalıştırdığımız zamanlar baya fazlaydı. uzun lafın kısası arabanın kapasitesinden, konforundan, performansından son derece memnun kaldık. fakat sormak istediğim soru şu, km başına 235 gibi bir rakam makul bir değermidir yoksa enjeksiyon temizliği fln yaptırmak icab edermi. ki şunu da söyliym yola çıkmadan 2 gün önce serviste aracı kapsamlı bir bakıma sokmuştuk.
şimdiden tşk edrm

Dediginize göre makul değerler şuanda full kapasite gitmissiniz bende sizin gibi bodruma gittim klima ara ara açıktı 780 km yol yaptım ama o kadar yüklü değildi 20 krs yakmış

Aynen öyle abi maşallah gayet iyi bagajın o kadar dolu olmasa ve zorlamassan 20 kr yakacak işte tahminimce :)

Çok İyi Bir Değer.;)

hepinize ayrı ayrı tşklerimi sunuyorum
eğerki farklı şeyler söyleseydiniz direk gidip ufak çapta bir temizlik yaptıracaktım motora ama makul değerlermiş tekrardan tşk edrm