29 Kas 2017 #1 erkan2559 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Kas 2015 Mesajlar 119 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 herkese mrb aracın buji değişi [/IMG]mi yapılırken bu kısım kırıldı bantla filan tutturdum ama bence değişmesi gerekiyor bu parça nedir..
herkese mrb aracın buji değişi [/IMG]mi yapılırken bu kısım kırıldı bantla filan tutturdum ama bence değişmesi gerekiyor bu parça nedir..
29 Kas 2017 #2 coskun34 Coşkun, Süper Moderator Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 4,321 Tepkime puanı 5 Puanları 38 erkan2559' Alıntı: herkese mrb aracın buji değişi [/IMG]mi yapılırken bu kısım kırıldı bantla filan tutturdum ama bence değişmesi gerekiyor bu parça nedir.. Genişletmek için tıkla ... Tam seçemedim [emoji848] sanki külbütör kapağı yağ buharı tahliyesi gibi ( motor içinde oluşan yağ buharını yanma odasına yolluyor buradan
erkan2559' Alıntı: herkese mrb aracın buji değişi [/IMG]mi yapılırken bu kısım kırıldı bantla filan tutturdum ama bence değişmesi gerekiyor bu parça nedir.. Genişletmek için tıkla ... Tam seçemedim [emoji848] sanki külbütör kapağı yağ buharı tahliyesi gibi ( motor içinde oluşan yağ buharını yanma odasına yolluyor buradan