Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlarım aracımın ön siz farlarını beyaz yaptırmak istıyorum bilen yaptıran varsa ne marka ve kaclık almalıyım veya yaptırmayayımmı fikirleriniz benım için önemlı
Arkadaşlarım aracımın ön siz farlarını beyaz yaptırmak istıyorum bilen yaptıran varsa ne marka ve kaclık almalıyım veya yaptırmayayımmı fikirleriniz benım için önemlı
Merhaba beyaz sis farı ampulü sadece görsel olur işlevsel olmaz bilginiz olsun. Sis far ampulü nün çeşidini bilmiyorum maalesef kullanım kitapçığında yazar diye düşünüyorum
Merhaba beyaz sis farı ampulü sadece görsel olur işlevsel olmaz bilginiz olsun. Sis far ampulü nün çeşidini bilmiyorum maalesef kullanım kitapçığında yazar diye düşünüyorum
2018 model talismanlarda sis farları led.Ancak led ampulleri önünde mercek var.O yüzden mevcut sis farı çanakları ile led far işlevsel olmaz bence de.Komple set olarak orjinali ile değiştirebilirsiniz.