Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçmiş olsun. derin değilse pasta ile giderilir. kanlarına dokunuyor herhalde böyle şeyler yapıyorlar. bizim araçta da var 10 cm kadar sac görünüyor. öyle azimle kazımış boyayı
Ya bu nasıl bir insanlıktır anlamıyorum daha 1 ay önce aldım kimin ne zoru vardıda sıfır arabayı çiziyolar insana kendini nasıl kötü hissettiriyolar yaa
Bunu mutlaka sizi çekemeyen birisi yapmıştır...Eğer hemen tamir ettirip eski haline getirirseniz..mutlaka geri gelip daha fazla zarar verecektir...
Hiç üzerinde durmayın.3-4 ay sonra çiziklerinizi tamir ettirin...bırakın şimdilik hevesini alsın...
Bunu niyemi söylüyorum...Aynı zararı benim sıfır arabama da yapmışlardı...ertesi gün gidip boyatmış idim...bir baktım 2 gün sonra daha beter çizmiş..öyle kullandım...sonra konu kapandı gitti...maalesef durum bu...mahlukat sınıfında olan bir çok kişi etrafımızda dolaşıyor...