Yavrum İmpala lİmon lİmonn....:)

çok iyi yaa:eyv

​Chevrolet Bu İşte Gemi Gemi
harbi gemi abi yaw benim 12 bunun bagaja oturur be bizim sokaktan dönmez bu dönsede muammer amcanın çitlere dalarız oda kürekle kovalar beni valla billa hehe hehe

harbi gemi abi yaw benim 12 bunun bagaja oturur be bizim sokaktan dönmez bu dönsede muammer amcanın çitlere dalarız oda kürekle kovalar beni valla billa hehe hehe

​Bu Muammer Amcada Her Yanda Maşallah Bizde De Var Muammer Amaca Odunla Kovalar Oda hehe hehe hehe

​Bu Muammer Amcada Her Yanda Maşallah Bizde De Var Muammer Amaca Odunla Kovalar Oda hehe hehe hehe
Demekki bunlar bi seri olarak üretildi zamanında adamın küreği mahallenini çocuğunun korkulu rüyası valla :)

offf off makina deli bişey.emre işte bunla çıkarsan caddeye anaaa arabaya bak laaa bile diyemezler çünkü insanın dili tutulur

offf off makina deli bişey.emre işte bunla çıkarsan caddeye anaaa arabaya bak laaa bile diyemezler çünkü insanın dili tutulur
abi bununla nerey çıkıyon caddeye nereye sığdırcan :):)3 araba alanı kaplar yaw:)ahhhhhh ulen muhtar satmadı bana zamanında impalayı çürüttü gitti hurdaya verdiler varyaa şimdi olucaktı o bende eyvah eyvah

çok kötüsün emre :D

hani derler ya kelimeler kifayetsiz kalıyor öyle bişey şuan

süper yaa

Geri