Yavrum İmpala lİmon lİmonn....:)

hani derler ya kelimeler kifayetsiz kalıyor öyle bişey şuan
aynen hebbee be ehhe beee tıkandım bittim o derece...Allahım düşünsene binmişim buna takmışım sarı çerçeve güneş gözlüğü palmıyelı gömleğim yaka bağır açık çokda delikanlıyım allahım kemık direksiyondan tutan ellerimde şovalye yüzükler
hehe hehe hehe hehe

aynen hebbee be ehhe beee tıkandım bittim o derece...Allahım düşünsene binmişim buna takmışım sarı çerçeve güneş gözlüğü palmıyelı gömleğim yaka bağır açık çokda delikanlıyım allahım kemık direksiyondan tutan ellerimde şovalye yüzükler
hehe hehe hehe hehe
eyvahhh ya:D

Allahıım sana geliyorumm yarebbimmm ver bi amerikan artık şu bahtsız kuluna:slc

1940-1953 Model Arası Üretilmişler Sanırım hehe hehe hehe

evet abi tarihler onlar...yanlız üretimde bi sıkıntı var işte bunlarda üretim bandının üzerinden düşen falan olmuş bazı hataları var geride çağıramıyolar tabi zamanında öylece hatalarıyla kaldılar hala günümüzde çeşitli illerde çeşitli mahallelerde kendilerini gösteriyolar hehe hehe

birader bugun bi gargamel havası var bende jantları gördünmü aga jantları takmam ben onları sarılıp yatmassam adam değilim o derece:)

Gördüm gördüm arabamdan soğuttun beni sabah sabah bunu gör sonra git plastik jantlı tır gibi arabaya bin :D :D Şaka biryana bir bu birde malibu

Gördüm gördüm arabamdan soğuttun beni sabah sabah bunu gör sonra git plastik jantlı tır gibi arabaya bin :D :D Şaka biryana bir bu birde malibu

Haftaya sıkı çalışıp sayısalı tutturayım malibumu içeyim malibuma bineyim.....
:beer

Haftaya sıkı çalışıp sayısalı tutturayım malibumu içeyim malibuma bineyim.....
:beer

rüyalarda görüşürüz amigo :D :D

Geri