2 Şub 2013 #31 Alper22 Alper ACAR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Eki 2011 Mesajlar 1,590 Tepkime puanı 24 Puanları 0 Yaş 29 Clio Mk4' Alıntı: Aklımda başka küçük bir proje daha vardı. Geçen yaptırdım dünde montajını yaptım.. Araba kavisli olduğundan hiçbir yerden düzgün ölçü alamadım ama sonunda dümdüz yapıştırdım.. Genişletmek için tıkla ... Ufak ufak detaylarla dahada güzelleşir MAAŞALLAH Sıradaki proje sinyallerin üstüne turuncu folyo çekmek ve tavanı folyo kaplamak olsun İNŞALLAH
Clio Mk4' Alıntı: Aklımda başka küçük bir proje daha vardı. Geçen yaptırdım dünde montajını yaptım.. Araba kavisli olduğundan hiçbir yerden düzgün ölçü alamadım ama sonunda dümdüz yapıştırdım.. Genişletmek için tıkla ... Ufak ufak detaylarla dahada güzelleşir MAAŞALLAH Sıradaki proje sinyallerin üstüne turuncu folyo çekmek ve tavanı folyo kaplamak olsun İNŞALLAH
2 Şub 2013 Konuyu Başlatan #32 Sami Demirpaz Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2012 Mesajlar 326 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Alper22' Alıntı: Ufak ufak detaylarla dahada güzelleşir MAAŞALLAH Sıradaki proje sinyallerin üstüne turuncu folyo çekmek ve tavanı folyo kaplamak olsun İNŞALLAH Genişletmek için tıkla ... Evet sırada ışıklar var Bu arada teşekkürler.
Alper22' Alıntı: Ufak ufak detaylarla dahada güzelleşir MAAŞALLAH Sıradaki proje sinyallerin üstüne turuncu folyo çekmek ve tavanı folyo kaplamak olsun İNŞALLAH Genişletmek için tıkla ... Evet sırada ışıklar var Bu arada teşekkürler.
2 Şub 2013 #33 umutseckinakbas Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Nis 2012 Mesajlar 56 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Allah kaza bela cezalardan uzak tutsun. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
2 Şub 2013 Konuyu Başlatan #34 Sami Demirpaz Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2012 Mesajlar 326 Tepkime puanı 2 Puanları 0 umutseckinakbas' Alıntı: Allah kaza bela cezalardan uzak tutsun. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Umut bey
umutseckinakbas' Alıntı: Allah kaza bela cezalardan uzak tutsun. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Umut bey
2 Şub 2013 #35 mhurat Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ara 2012 Mesajlar 1,047 Tepkime puanı 10 Puanları 0 Allah kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin maşallah var...
2 Şub 2013 Konuyu Başlatan #36 Sami Demirpaz Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2012 Mesajlar 326 Tepkime puanı 2 Puanları 0 mhurat' Alıntı: Allah kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin maşallah var... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
mhurat' Alıntı: Allah kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin maşallah var... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
7 Şub 2013 #37 daghan--d.e.k. Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Eyl 2011 Mesajlar 269 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 40 maşallah dostum çok tatlı dokunuşlar.. bu arada bende o ayak dayamayı almayı planlıyorum fakat nasıl montaj yapmayı planlıyorsun delerek ??
maşallah dostum çok tatlı dokunuşlar.. bu arada bende o ayak dayamayı almayı planlıyorum fakat nasıl montaj yapmayı planlıyorsun delerek ??
14 Şub 2013 Konuyu Başlatan #38 Sami Demirpaz Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2012 Mesajlar 326 Tepkime puanı 2 Puanları 0 daghan--d.e.k.' Alıntı: maşallah dostum çok tatlı dokunuşlar.. bu arada bende o ayak dayamayı almayı planlıyorum fakat nasıl montaj yapmayı planlıyorsun delerek ?? Genişletmek için tıkla ... Onu unuttum ben, ayakdayamanın altı sert köpük. Oyüzden vercem vidayı
daghan--d.e.k.' Alıntı: maşallah dostum çok tatlı dokunuşlar.. bu arada bende o ayak dayamayı almayı planlıyorum fakat nasıl montaj yapmayı planlıyorsun delerek ?? Genişletmek için tıkla ... Onu unuttum ben, ayakdayamanın altı sert köpük. Oyüzden vercem vidayı
14 Şub 2013 #39 daghan--d.e.k. Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Eyl 2011 Mesajlar 269 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 40 Valla komik gelicek belki ama benkorkuyorum delmeye neler yaptim otomobilime ama dosemeyi delmek zor geliyor...
Valla komik gelicek belki ama benkorkuyorum delmeye neler yaptim otomobilime ama dosemeyi delmek zor geliyor...
15 Şub 2013 #40 gergin beygir Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Maşallah, çok güzel, Allah kaza bela göstermesin.. Plakalık hoşuma gitti..