hayirli olsun heni araban cenker abi.darisi benim gibi baba arabasiyla gezenlerin basina 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
262'de Limitör Giriyor Ama Chip Vs Birkaç İşlemle Bu Hızı Geçenler VarVay guzel alet kac yapar ki bu
- Teşekkür Ederim Kardeşimhayirli olsun heni araban cenker abi.darisi benim gibi baba arabasiyla gezenlerin basina![]()
- Teşekkür Ederim KardeşimCorsa Gitti Bu Geldi Megane'de Gidiyor
Baba Arabası Deme Bende Diyordum Ama Yanlış Be Kardeşim. Babam Almasaydı Baba Arabası Diyeceğim Bir Arabada Olmazdı
![]()
- Yok Abi Sakin Kullanım qw262 Km Mi Ana Cenker Aman Diyim
- Haklı Olduğumuz Zaman Zaten Çok Sorun Çıkacağını SAnmıyormhiç sıkma kendini kardeşim takma kafana canavar o araba .. mahkemede 2 sene sürmez çünkü mahkemeye gerek kalmaz yeterki sen haklı ol .. 2 haftada mahkeme lafı ortaya çıkıp avukatla karşılarına çıkınca şanzımanı 1800kmde bozulan ve şamnzımanı değiştircez okadar diyen volvodan sıfır s60 aldık biz .. sen haklı olduktan sonra mahkemeye gerek bile kalmıyor![]()
- Artık Bende Öyleyim Tek Araba Kaldı qwO anlamda değil abi.Kendi araban olmayınca istediğin gibi alıp kullanma istediğini yapma imkanın olmuyo o manada