Hayırlı olsun Murat abi, porsche falan bekliyordum 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürlerhayırlı uğurlu olsun
Sağolasın abim güzel olduya aracın büyümesiHayırlı olsun kardeşim,sınıf atlamışsın,kazasız belasız kullan aracını...![]()
Teşekkürler.güle güle kullanmak nasip olsun![]()
Teşekkürler.Volvo gayet iyi bir seçim olmuş. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
Teşekkürler.hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz surusler...
Sağol kardeşimAllah kaza bela vermesin Murat...![]()
Sağolasın kardeşim teşekkür ederim.Hayırlı Olsun Abim Allah Kazasız Belasız Cezasız Günlerde Kullanmayı Nasip Etsin![]()
Teşekkürler.Hayırlı Olsun Allah Kaza - Bela Vermesin![]()
Sağol Gökhan abi, Aytuğ abi ile konuştuk fırsat bulunca chiplemeye getiricem aracı sakin kullanımlarda yakıtı düşsün diyemaaşallah hayırlı olsun. tam aile arabası olmuş bu.
Teşekkürler.Hayırlı olsun,güzel seçim yapmışsınız.
Teşekkür ederim.Allah hayırlı uğurlu etsin kaza bela vermesin
Çok teşekkürler.hayırlı olsun kazasiz belasiz
Sağolasın kardeşim valla bende çok istiyordum Cayenne ama yıllık vergisi 5000, Kaskosuda 15 000 Tl den aşağı çıkmayınca şimdilik askıya aldımHayırlı olsun Murat abi, porsche falan bekliyordum![]()
Sağolasın abim teşekkürler.hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan..güzel tercih![]()
Çok teşekkürler.hayırlı olsun kazasız belasız kullanmalar![]()
Teşekkürler, gerçekten yolda giderken duvara vursam yıkarım havasında gidiyo insanvolvo kalitesi kendini belli ediyor. Kazasız belasız sürüşler dilerim.. çok şık araç.