Yeni GrandScenic

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan huey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı Olsun Maşallah

nekadar fark verdiniz acaba:)

orasını sormayın hiç. düşündüğümden fazla oldu. :( sattığım GrandScenic üzerine %40 eklemek durumunda kaldım

ama şu var. Bu aracı beklerken bir çok araç baktım. buna yeni mercedes B 180 de dahil. bir çok orta segment suv da dahil. hiç birisinde bu kalite ve genişlik yok. ha çıtayı yükseltir üst sınıf suv'lara bakarsanız o başka. bir çok arkadaşım bu paraya Renault alınırmı vb. gibi sözler söyledi ancak arabaya binen herkes şaşkınlık içinde kaldı. Hepsinin ortak düşüncesi "Renault kendini aşmış" oldu. Bu yorumlar eski GrandScenicim içinde geçerliydi. :)

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dilegiyle :)

Hayırlısı Olsun, Allah Kaza Bela göstermesin inşallah.. abi bence mantıklı bir seçim parasını sonuna kadar hakeden bir model ..

Hayırlı uğurlu olsun abi :) Ben de Coupe GT Line ları bekliyorum abi bakalım ne kadar fark isteyecekler :)

tüm iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkürler,

Bence ihtiyaca cevap vermesi önemli araçlarımızın. benim ihtiyacım geniç bir bagaj, ve geniş bir iç hacimdi. Arkaya sabit bir çocuk koltuğu yanına 2 kişi daha rahatlıkla oturup uzun yola gidilebiliyorsa , Bagajda, çocuk puseti, çantası, bisikleti vb. yanında market alışverişi yapıp hala yer kalıyorsa, yakıt tüketimi makul ve en önemlisi benim gibi 192 cm 105 kg lik bir adam rahatlıkla kullanabiliyor ve kullanırken arka koltukla arada hala fazlasıyla boşluk kalıyorsa GrandScenic doğru tercihtir. :)

ha zaman içinde gençlik duygularım depreşir , delikanlı çağlarım aklıma gelir , ozaman megane rs thropy düşünürüm :)

hayırlı uğurlu olsun maşallah çok güzel araç darısı speed emminin başına diyelim :D

Her insanın araç alırken bu kriterlere göre alması gerekir. Böylece markalar insanların ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılama fırsatı bulabilirler.

Maşallah ya cidden çok iyi :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın :)

Geri