Yeni kango Kalorifer Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nemesis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
antifiriz rengine baktınız mı?
mümkünse rengi söylermisiniz.

Bakamadım normalde bugün bakacaktım da arabanın işi vardı boş olduğu bir zamanda bakacağım...

hadi hayırlısı inşallah bi daha sorun olmaz.

Öncelikle ii akşamlar diliyorum,,,2009 model ,dijital klimalı kangoo aracımın , kalorifer mekanizmasında bi sorunla karşılaştım ki ; sıcaklığı 27 ye getiriyorum ama soğuk üfleme yapıyor,polen filtresinden kaynaklanır dıye dusunerek polen fıltrelerını degıstım ama sorun devam edıyor,,burdakı konunun tarıhını bılmıyorum ama benzerlık gösterıyor mu acaba,,aracımın garantı suresı doldu.2008 trafıge cıkıslı araç..eger fabrıkanın değişmekte oldugu bır parça ve coğu kangoo da sorun yaratan aynı parçayı bu sekılde servıste değiştirmem mumkun mu ,,yardımcı olursanız sevınırım,,i.g.

Kangoocular yarın size ayrıntılı bilgi verir değiştirenler var...

Öncelikle ii akşamlar diliyorum,,,2009 model ,dijital klimalı kangoo aracımın , kalorifer mekanizmasında bi sorunla karşılaştım ki ; sıcaklığı 27 ye getiriyorum ama soğuk üfleme yapıyor,polen filtresinden kaynaklanır dıye dusunerek polen fıltrelerını degıstım ama sorun devam edıyor,,burdakı konunun tarıhını bılmıyorum ama benzerlık gösterıyor mu acaba,,aracımın garantı suresı doldu.2008 trafıge cıkıslı araç..eger fabrıkanın değişmekte oldugu bır parça ve coğu kangoo da sorun yaratan aynı parçayı bu sekılde servıste değiştirmem mumkun mu ,,yardımcı olursanız sevınırım,,i.g.

Garantisi dolsa bile değiştirilebilecekmiş kaloriferden kaynaklanan sorunlar ;)

hımm,,biraz çetrefilli bı mesele oldugunu okudukça daha ii anladım dıyebılırım,şimdiki sorunum ; RENAULT markasındaki arac,kronık bır sorunla karsı karsıya kaldıgında,hiç değişim sözkonusu olmadan bu sorun garantı suresının dısında ortaya cıkarsa,yıne arkalarında duracaklar mı ? renault musterı hızmetlerıne aynı sekılde bır maıl belkı bıraz aydınlatıccı olabılır sanırım,,,,yardım ıcın tesekkur ederım ayrıca...

üstadım görmemıstım yorumunu,,,değiştirilılıyorsa süper ya,,,yarından servise gideyım hemen oyle ki..geçende vakfıkebır e gtıım gece,45 km yol..buz tuttum arabada resmen,berbat bır sey ya..

evet,bugun servise gıttım,,,kalorıferı sıcaga cevırdıler ve parça sıparısı verdıler..garantı suresı bıtmıstı ve halledeceklerını,,servis-parça harcamalarının RENAULT tarafından karşılanacağınıda belırttıler,arabanın sıcak olması gerçekten buyuk luks :))

evet,bugun servise gıttım,,,kalorıferı sıcaga cevırdıler ve parça sıparısı verdıler..garantı suresı bıtmıstı ve halledeceklerını,,servis-parça harcamalarının RENAULT tarafından karşılanacağınıda belırttıler,arabanın sıcak olması gerçekten buyuk luks :))

Gözün aydın Fatih Hoca...:)

Geri