antifiriz rengine baktınız mı?
mümkünse rengi söylermisiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antifiriz rengine baktınız mı?
Bakamadım normalde bugün bakacaktım da arabanın işi vardı boş olduğu bir zamanda bakacağım...
Öncelikle ii akşamlar diliyorum,,,2009 model ,dijital klimalı kangoo aracımın , kalorifer mekanizmasında bi sorunla karşılaştım ki ; sıcaklığı 27 ye getiriyorum ama soğuk üfleme yapıyor,polen filtresinden kaynaklanır dıye dusunerek polen fıltrelerını degıstım ama sorun devam edıyor,,burdakı konunun tarıhını bılmıyorum ama benzerlık gösterıyor mu acaba,,aracımın garantı suresı doldu.2008 trafıge cıkıslı araç..eger fabrıkanın değişmekte oldugu bır parça ve coğu kangoo da sorun yaratan aynı parçayı bu sekılde servıste değiştirmem mumkun mu ,,yardımcı olursanız sevınırım,,i.g.
evet,bugun servise gıttım,,,kalorıferı sıcaga cevırdıler ve parça sıparısı verdıler..garantı suresı bıtmıstı ve halledeceklerını,,servis-parça harcamalarının RENAULT tarafından karşılanacağınıda belırttıler,arabanın sıcak olması gerçekten buyuk luks)