20 Şub 2011 #21 *BON* Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 170 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bu arada ıns ıstedıgınızverımı alırsınızzz =)))
21 Şub 2011 #22 ApSUVai Bilgi Girilmemiş *BON*' Alıntı: kat ıptal kompe duz boru orta sust. ıptal enjektor %25 acık wesgatte acık superchıps bızıklandı bıdaha bızıklandı mazot pompası ıle oynandı..... bunlardan sora bı cıtır oldu ıstee aracımız =)) Genişletmek için tıkla ... mazot pompası hakkında bılgı beklıyorum bu oynama hakkında benımde ıhtıyacım var oynamaya bende yazılım var egr ıptal egsoz var kn fıltre suanda downpipe ve portpolish yapılcak hayırlısıyla sadece yazılımla 142 hp verdı arac ..
*BON*' Alıntı: kat ıptal kompe duz boru orta sust. ıptal enjektor %25 acık wesgatte acık superchıps bızıklandı bıdaha bızıklandı mazot pompası ıle oynandı..... bunlardan sora bı cıtır oldu ıstee aracımız =)) Genişletmek için tıkla ... mazot pompası hakkında bılgı beklıyorum bu oynama hakkında benımde ıhtıyacım var oynamaya bende yazılım var egr ıptal egsoz var kn fıltre suanda downpipe ve portpolish yapılcak hayırlısıyla sadece yazılımla 142 hp verdı arac ..
21 Şub 2011 #23 *BON* Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eki 2010 Mesajlar 170 Tepkime puanı 0 Puanları 0 muratcantona' Alıntı: mazot pompası hakkında bılgı beklıyorum bu oynama hakkında benımde ıhtıyacım var oynamaya bende yazılım var egr ıptal egsoz var kn fıltre suanda downpipe ve portpolish yapılcak hayırlısıyla sadece yazılımla 142 hp verdı arac .. Genişletmek için tıkla ... hangı yazılımla 142 net aldınız ??
muratcantona' Alıntı: mazot pompası hakkında bılgı beklıyorum bu oynama hakkında benımde ıhtıyacım var oynamaya bende yazılım var egr ıptal egsoz var kn fıltre suanda downpipe ve portpolish yapılcak hayırlısıyla sadece yazılımla 142 hp verdı arac .. Genişletmek için tıkla ... hangı yazılımla 142 net aldınız ??
3 Eki 2011 #25 RenaultSporT Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2010 Mesajlar 993 Tepkime puanı 0 Puanları 0 vidyo varmıki acaba esas onu sormak lazım