Yeni Kangoo Çakar LEd

cagatay52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Youtube de gezenirken G3 kasa kangoo ya çakar led siren takılmış videosunu ekliyorum.. Yakışmışta hani :)

<font color="#ffa500"><font size="4"><span style="font-family: comic sans ms">

Eğer sivil bir araçsa direk bağlamak ve ağır cezalara verilmesi gereken arabalar :berbat

Trafik bu şekilde dolaşan serserilerle dolu

Aynen kardeşim :berbat

Ben geçenlerde bizim belediye başkanının makam aracını çakar lambaları yüzünden bimer'e şikayet ettim.Trafikte geçiş üstünlüğü yok bir şeyi yok , kendilerini deli gibi yapıyorlar.1 hafta sonra bimerden gelen mailde konunun değerlendirildiğini , gerekli cezanın uygulanıp çakar lambaların söktürüldüğü yazıyordu :)

Allah akıl fikir versin...

Emniyet şeridine atlayanlara +1 yazalım?

ben polisin birine yol vermedim diye bana yolda silah gösterdiğini biliyorum çözümü yok yani arkasından da ceza yemişim zaten 180 tl emniyet kemeri takılı değil tel. konuşuyor ve sigara içiyor diye ama hiç biri yoktu markete giderken bile emniyet kemerini takarım araba kullanırken ne telefonlar nede sigara içerim çünkü kendimi o zaman dikkati dağınık ve güvensiz hissediyorum

Arkadaşlar bu araç emniyet aracı sivil araç bu neden derseniz develi oto istanbul emniyetiyle anlaşmalıbi firma ist emniyetinin cogu aracının bakımını onlar yapıyor zaten cogu sivil polis arabasına baktıgınızda develi oto yu görürsünüz develi oto nerden cıktı derseniz plakalık isimliği :)

Bu aracı geçen gün anadolu yakasında yürür halde canlı olarak trafikte gördüm emniyet aracı olduğu kesindi.

Emniyet aracının bu şekilde afişe edilmesi ne kadar doğru ?

Geri