Yeni Kangoo hava filtre değişimi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kangurucuğun ciğerleri açılmıştır.
Hayırlı Olsun

Bende kendim bi kaç sefer temizlemek için çıkardım nava filtresini çok gıcık bir yere koymuş adamlar,saçmalamışlar resmen.

Tozlu Yollarda Kullananlar Daha Sık Yapmalı Yada Yaptırmalılar Bu İşlemi Ciğeri Temiz Olsun Arabanın

2000 kilometrede bir çıkarıp temizlemeyi alışkanlık haline getirdim...:eyv

El alışınca sökmek uzun sürmüyor..

Atakanın dediği gibi el alıştıktan sonra sorun yok :eyv Ben mercedeste staja basladıgımda tosbaga gibi yavasdım... Sonra elim bi alıştı :D Bütün polen filtreleri torpidonun alt kısmındaydı :D İlk başlarda değişirken şekilden şekile giriyordum sonra alıştım en kolay yaptığım işlerden birisi oldu :) Siz zor yerde diyorsunuz... Mercedes E serisinde (350 cdı 4 matic'te) hava filtresi değişmek için turboya giden hava borusu sökülüyordu yine kangoo'nunki iyi yerde ona göre :eyv

emeğinize sağlık abi:eyv

benim sorun 8**
yaşadıim kısım 2.resim, 2.resimden sonra neyi söküyorda birden 4.resİmdeki gibi dar olan kısım ortadan kalkıyor?*

Arkadaş lar,yeni kasa (kangoo2 mı oluyor) kango aldım 2.el.hava ve polen filitre leri değişmiş ama köyün tozu topağı.... Filtreleri temizlemek istedim ama çok zor bir yerde.foto koymuş sunuz ama biraz daha açık lama ve detaylıca bir foto koyarsanız çok sevinirim. Nasıl sökülüp takılacak? Aynı şekilde polen filitresi hakkında da da bilgiye ihtiyaç var .yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Arkadaş lar,yeni kasa (kangoo2 mı oluyor) kango aldım 2.el.hava ve polen filitre leri değişmiş ama köyün tozu topağı.... Filtreleri temizlemek istedim ama çok zor bir yerde.foto koymuş sunuz ama biraz daha açık lama ve detaylıca bir foto koyarsanız çok sevinirim. Nasıl sökülüp takılacak? Aynı şekilde polen filitresi hakkında da da bilgiye ihtiyaç var .yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Arkadaşlar konu hakkında bilgi vermiştir diye düşünüyorum, 18 cevap var ama göremiyorum...

Geri