Eski arbama osram night breaker almıştım, parlaklık ve aydınlatma menzili gözle görülür bir şekilde artıyor bence iyi bir seçim yapmışsınız güle güle kullanın 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ömürleri standartlara göre biraz kısa ama aşağı yukarı ne kadar dayanıyordu, hatırlıyor musunuz?Eski arbama osram night breaker almıştım, parlaklık ve aydınlatma menzili gözle görülür bir şekilde artıyor bence iyi bir seçim yapmışsınız güle güle kullanın
bende aynı ampüllerden almak istiyorum.. hatta iki gün forumda bununla ilgili bi konu açmıştım ama pek yardım göremedim.. ayı ampüllerden almak istiyorum fakat benim aracımın ampülleri hb3 tipinde.. bu ampüllerinde hb3 tipinde olanını bulamıyorum.. alışveriş siteleride yok. yurt dısında var sadece.. acaba bh3 h1 gibi çeviren kitler varmıdır ki
ömürleri standartlara göre biraz kısa ama aşağı yukarı ne kadar dayanıyordu, hatırlıyor musunuz?
Aracı bir kaç ay sonra satmıştım o yüzden ömrünü bilemem ama şimdiki aracımdaki osram hyper white 5000k ampul 2 yılı doldurur doldurmaz patladı![]()