Yeni Kangoo Tiz !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Selo61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eyvallah arkadaşlar sağolun.

40 Lira Çifti Serviste Sipariş Et Getirt Sonra Da Kapaği Kaldirip Altindaki Yuvada Soketleri Olacak Takabilirsin Yada Serviste Taktir Basit İşlem

Sağol kardeş bu iblgi iyi oldu işte.:eyv

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan

40 Lira Çifti Serviste Sipariş Et Getirt Sonra Da Kapaği Kaldirip Altindaki Yuvada Soketleri Olacak Takabilirsin Yada Serviste Taktir Basit İşlem

Saolasın sadece hoparlörün kapağı sökülecek değil mi geçmelii mi çevirmeli mi o kapak ??

20 liraya çifti var ama orijinallerinin markası veya özelliği var mı??

Bu arada arabayı sattın mı hayırdır???

Son düzenleme:
manuel ayna ayarının oraya mid takımın tizlerini koydurun bomba oluyor.şu an bende 6 tane tiz hoparlör var.4 de mid birde sub bagajda,cıstak cıstak :)

Malesef kardeş tiz kapaklarını açtım ve altında soket moket yokk.Bu çok kötü uldu yaww:(

2011 Expression da olan tesisat 2011 Privilege da nasıl olmaz anlamadım...

Bende bişey anlamadım valla.Sağ taraf boştu sol tarafın içindende singer gibi bişeye sarılı birkaç kablo geçiyordu.Çekmek istemedim nedir ne değildir diye.

Bugün Hedef Otoda 2011 Clio 3 Extreme 1.5 dci ye baktık,torpido aydınlatması yok,lamba ve düğmenin yeri var ama takmamışlar,sürücü güneşliğininde aynası yoktu,malzemeden çalmanında bu kadarı...
Yeni Kangoo 105 Hp Privilege modeline baktık bendekiyle birebir aynı teyp hariç,içide çok pis kokuyordu bizimkinin kokusu bu yeni gelenlerde yok nedense...

Geri