Yeni Kangoo Tiz !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Selo61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2011 model ön tamponu yeni tip olan kangoo'larda tiz yok..Tiz takmak için kablo tesisatıda yok.Eğer tiz takacaksanız kablo tesisatını da sizin çekmeniz gerekiyor.

Tesisat Var 40 Liraya Servisten Sipariş Edip Taktirdim Ben
Bizimkilerde tesisat yok galiba tiz kapaklarını açtım içinde bişey görünmüyor.
Seninkinin içinde varmıydı görünen bişey.

Şakamı yapıyorsun kardeş.Tiz hoparlör duymadınmı hiç.?:)

Güncel.
Alfa-xxx kardeş servise gidecektin tizler için durum nedir acaba bizede bildirirsen memnun oluruz :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam mesaj da vardı ben randevuyu bu haftaya ertelettim.

Erteletme sebebim araca tekrar baktım aynen dediğin gibi sol tarafta süngerli kablo sağda ise daha ince sert ve yan direğe giden bir kablo var ama iki tarafta da soket yok.

Yani extreme ,privilege ,priv.Chrome line larda tesisat yok.Apsuvai ninki expressionlardan olduğundan tesisatlı ama hoparlörsüz gelmiş.

İlk başta fiyatı biliyordum serviste 21+21=42tl fiyat vermişti.Sonra müşteri hizmetleri aradı işçilik almıcaz sadece malzeme parası alıcaz dediler 28+28=56tl. Dedim 21tlydi size kdv siz fiyat vermişler o zaman dediler yaw %18kdv eklesen bile 24tl yapıyor neyse.
Bunların kabloları yok o ne olacak dedim kablo ücretide alırız dedi.
Hepsini geçtim tesisatın olmaması .. çekmek için baya işlem gerekiyor gibi görünüyor çünkü tiz in altındaki bölümün altı kapalı.
En yakın yer tizlerin yanındaki açık gri kaplama o kısım sökülüp alttan teybe ulaşılabilir.

Ben sökme takma olacağı için şimdilik askıya aldım.Taktırmaktan vazgeçtim.

Serviste de bu tip istekler yeni gelmeye başladığı için tesisatı görmek lazım vs. sorular soruyolar en azından izmir-mais te daha yenilere takan yok.Eğer montajı bilen Cotech olursa yardımları bekliyoruz gerçekten tiz ler farklı oluyor.Diğer 2009 da var ses kalitesi fark ediliyor..

Tizli Kangoo extradan bir sisteme ihtiyaç bırakmıyor,ses sistemi gayet başarılı,40 liralık 2 tizi koymamak Renault'un ayıbı...

Aynen öyle ayıpki ne ayıp.Hırsız bunlar.Diycek bişey bulamıyorum...

Tizli Kangoo extradan bir sisteme ihtiyaç bırakmıyor,ses sistemi gayet başarılı,40 liralık 2 tizi koymamak Renault'un ayıbı...

Hakikaten Öyle Benim Arabadaki Ön Koltuklarin Arasindaki İlave Bir Parça Var Tozluk Gibi Hani Yeni Tiplerde Oda Yok Yan Hava Yastiği Gibi Neyi Ekleyip Neyi Alacağini Şaşirdi Renault Tutup Doblo Alasim Geliyor Fiati Sevmeme Rağmen

Her yere bi cihangir usta lazım İzmir deki servisler servis değil !

Tizlerin tesisatı kesinlikle yok diğer tesisatı olanla karşılaştırdım soldaki kalın süngerli kablodan 2 tane var tesisat olanda bizde bir tane ama tesisat çok da zor olmayacak gibi ben çiftini servisten aldım fiyat 20.87x2 yani 42tl.Müşteri temsilcisi bayan yanlış fiyat vermiş daha doğrusu işçilik dahil fiyat verip işçilik için ücret almıcaz dedi galiba 56tl fiyat vermişti işçilikte bizden demişti.Direk servisteki parçacıdan aldım parçalar aynısı Blaupunkt yanlız orijinal olanlar Maleysia iken bana gelenler biri Malezya biri Tunus sonuçta herşeyleri aynı.

Diğer teybin bağlantılarını not aldım renkleri teyp teki uçları takınca resimli paylaşırım.

Dün servisteydim km yi 20000 e alamadılar bağlantı hatası vs dediler.Hafta içi gelin dediler veya bakım zamanı..

Silecekler leke bırakıyor gibiydi ilk kullanımda sonra düzelmişti dün de güzeldi ama yinede servise bahsedince yenisiyle değiştirdiler :)

Tizleride halledince iyi olacak kangoo alacaklara 105 liği tavsiye ederim.

Birde Apsuvai yenilerde koltukların arasında tozluk dediğin parça var.Kol dayama ile koltuk arası.Kızaklar görünmüyor iyi olmuş.İlk çıkanlarda bu kısım plastikti daha güzel ve ileri geri için şık ve kullanışlı kol vardı yenilerde bunlar yok sadece eski teypli modellerde vardı..

Ayrıca yenilerde kapılarda boya çizilmesine sebep oluyor diye çıkarılan plastik yok ama arka kapıya takılan plastiktenmidir nedir(buda eskilerde yok) daha tok ve daha sıkı kapanıyor yani cupp sesi yenilerde fazlasıyla var..

Mais-İzmir servisi iyi

Az önce teybi söktüm bunun soket yapısı diğer teyp ten farklı gibi ama kablo sayıları neredeyse aynı eski 19 yeni 20.Şöyle durum var yenilerde line-in girişleri mevcut.

Bu arada teypler blaupunkt sanırım bağlantı soket şemalarını buldum fakat tweeter la ilgili hiçbir çıkış ucu yok uzaktan kumanda,ön arka hoplr,line-in bile mevcut ama tweeter yazmıyor tweeter hangi uçlara bağlanıyor önlerin uçlarından paralel mi alınıyor yoksa ayrı çıkışı var mı????

Moderatör tarafında düzenlendi:
Valla kardeş bende hiç söküp bakmadım teybi.İnşallah bu tiz işi olur da rahat ederiz.Sen bu işte bayağı bi yol aldın, 4 gözle seni bekliyoruz:),inşallah başarırsın.

Geri