Yeni Kangoo Tiz !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Selo61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrikler. azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor. bu çalışmanız birçok kişi için faydalı bir kaynak oldu.

Gerçekten tebrik ederim kardeşim güzel iş başardınız.Ama bunu bizim yapmamız zor gibi görünüyor,nerden başladığını,nerelerden geçtiğini pek anlamış değilim.

Teybi yerinden çıkar kenardaki deliklerden düz saatçi tornavidasıyla önce sol veya sağ sonra diğer taraf tırnakları bastırıp teybi çekiyorsun sonra diğer taraf yani aynı anda 2 tane tornavida lazım.Teybi çıkardıktan sonra

1)Önce tweeterlara kabloyu lehimliyorsun
2)Sol taraf için Tweeter yuvasından kabloyu sokup pedallara doğru sarkıtıyosun daha sonra kabloyu alıp pedalların üzerinden orta konsala getiriyosun
3)Sağ taraf için yuvadan kabloyu yan direkteki kısımdan çıkarıp torpidonun altından orta kısma ulaşıyosun
4)Kabloları teybin soketindeki yuvalara şekildeki gibi sıkıştırıyosun.

Teybi yerine oturt tamamdır bütün iş kabloyu çekmek :) .

Eyvallah sağolasın inşallah yapabilirim. :)

en yakın rakibi esp koydu. cam tavan koydu. diğeri otomatik 7 ileri şanzıman koydu.
bu iş sadece arka camları otomatik yapmakla bitmiyor.
bedava isteyen de yok. koy fiyatı neyse duyur. dimi ama. seçenek olsun.

Cam Tavan Hangisinde ?

konan yag aynı araba aynı motor aynı bakım aralıgı 20bin:D

Şimdi Yeni Kangoo Alsam Bakimlar 20.000 De Mi ?

Saolasın sadece hoparlörün kapağı sökülecek değil mi geçmelii mi çevirmeli mi o kapak ??

20 liraya çifti var ama orijinallerinin markası veya özelliği var mı??

Bu arada arabayı sattın mı hayırdır???

Evet 7 Şubat Da Sattim Yani Dün Öylesine İlan Koydum Sattim Fiyat Sorma Ama Polemik Olmasin Yine

Yenilerin bakımı 20.000 de olacakmış.
Yeni Partner Tepee Cam tavanı getirdi.2-3 Hafta oluyor geleli

pejoda cam tavan opsiyonu var Haydar,bakımlar artık 20.000 km de yapılacak...

Yeni Gittim Usta En Full Versiyonu Sordum Cam Tavan Vs Dedim Yok Cam Tavan Ama Arka Tarafta Perde Cocuk Aynası Diğital Klima Vs Dediler Fiyatta Hem Yüksek Hem Arac Hemen Hazirda Yokmuş 10 Gün Bekletiriz Dediler Selami Kestim Zaten Peugeotu Sevmem 505 Hariç :D

Trabzon'da var cam tavan teppe orda nasıl olmaz ki ?

Geri