Yeni Kangoo Tiz !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Selo61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende öyle düşünüyorum kardeşim.Tiz için torpitoyu söktürmeye gerek yok.Ama inşallah kalorifer kutusuda bozulmaz :)

Tiz için torpitoyu sökmeye gerek yok abicim.2011 kangoo aldık sorunsuz bir şekilde taktık tizleri fazla ugraştırmıyor

Bende öyle düşünüyorum kardeşim.Tiz için torpitoyu söktürmeye gerek yok.Ama inşallah kalorifer kutusuda bozulmaz :)

Aslında olay şu; ben tembelim abi :D Şimdi gidicem tizleri taktırıcam sonra adamlar arayacak kalorifer kutusu için bi daha gideceğim :D İyisi mi aramalarını bekleyip gittiğimde her ikisini de yaptırayım :) Ya acaba tesisat var mıdır hakikatten benim araçta, buna kafam takıldı

Benim araçta 2011 tizsiz,servisteki ustalara baktırdım jakları bulamadı ama tiz tesisatı var dedi bunlarda.Bakacaz artık takmaya gidince.

Kablo çekme dedinizde,bugün can sıkıntısından rahat duramadım yine,çakmağı söküp soket girişinden hiçbiryeri bozmadan kablo çektim,denemek için elimde olan eski bir ampulü yaktırdım,akım kontağa bağlı olarak geliyor,araç çalıştığı sürece torpidoda herhangi bir yere monteleyeceğim led lambalar yanacak...:eyv

Kablo çekme dedinizde,bugün can sıkıntısından rahat duramadım yine,çakmağı söküp soket girişinden hiçbiryeri bozmadan kablo çektim,denemek için elimde olan eski bir ampulü yaktırdım,akım kontağa bağlı olarak geliyor,araç çalıştığı sürece torpidoda herhangi bir yere monteleyeceğim led lambalar yanacak...:eyv

Yahu Usta'm alemsin :) Allah seni başımızdan ve forum camiasından eksik etmesin :halay

@Selo61 hocam, benim araba 2010 üretimi olup da 2011 model olanlardan ama

Kardeş benimkinide 2010 aralıkta almıştım :)

Mustafa abi yine bir icat yaptın yani.Ama güzel bir buluş tebrik ediyorum seni.Kullanışlı olacağına inanıyorum.:eyv
2011 yeni araçların kolçaklarının arka kısmında altta 12 V luk pirz var orayada bir tesisat çekip denemik lazım diye düşünüyorum.Bizimkilerde ise kapak var :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
12 v çakmağı dibiyle beraber alıp oraya takabilirsiniz,elektriği diğer çakmaktan alacaksınız tabi...

Evet bu biraz hayal galiba.Çakmağın dibi lazım bide onun kapağı var.Bize çakmak girişi yeter o zmn :)

12 v çakmağı dibiyle beraber alıp oraya takabilirsiniz,elektriği diğer çakmaktan alacaksınız tabi...

Ustam bir şey soracağım, şimdi ben kısmet olursa şu son servise gidişimde bir de kolçak taktıracağım bu arabaya orijinalinden. Sanırım orta kısımda kolçağın olduğu yer komple değişecekmiş. O zaman bu çakmak soketi olan yer de açığa çıkacak, o ara acaba serviste yaparlar mı bu işi?

Tiz için torpitoyu sökmeye gerek yok abicim.2011 kangoo aldık sorunsuz bir şekilde taktık tizleri fazla ugraştırmıyor

Kardeşim yapım aşamalarını anlatırsan bize büyük fayda sağlamış olursun.Nasıl çektiler tesisatını ?

Geri