Yeni kia ceed megane 3 karsilastirmasi.. sizce yeni kia ceed nasildir?

megane 3 illa değiştirilecekse jetta yada c5 bakardım:)
jettayi inceleyip ondan inip golfebinp tekrardan jettaya dondugunuzde yasayacaginiz hayal kirikligi inananin anlatilmaz yasanir.. yeni jette malesef kaliteli bir malzemeye sahip degil..

c5 ise inanin uzun sureli kullanimdan sonra nasil boyle bir hata yaptim aracidir.

ben eski bir peugeot saticisiyim yanlis anlamayin ama incelemeler konusunda biraz detayciyimdir..

Arkadaşım bence Megane gibi sınıfını kanıtlamış bir aractan vazgecip koreye hyundai ye yada kia ya kayma derim.illa kia alacam diyosan ozaman SyangYong un jipini al derim nasıl olsa ikiside aynı :) en azından jipe binmiş olursun :)

Şaka bi yana Göz kamaştırıcı cezbedici gelebilir ama Haydar Başkanın da dediği gibi cebindeki altını bozdurmuş olacaksın ve cok gec olmuş olacak.Yinede karar senin..

jettayi inceleyip ondan inip golfebinp tekrardan jettaya dondugunuzde yasayacaginiz hayal kirikligi inananin anlatilmaz yasanir.. yeni jette malesef kaliteli bir malzemeye sahip degil..

c5 ise inanin uzun sureli kullanimdan sonra nasil boyle bir hata yaptim aracidir.

ben eski bir peugeot saticisiyim yanlis anlamayin ama incelemeler konusunda biraz detayciyimdir..

Aynen Dogru Dediklerin Katiliyorum
Lakin VW Oyle Bir Pazarlama Taktigi Uyguluyor Ki
Millet Mercedes Muadili Gibi Goruyor VW Yi
Ve Burada Satilan Vw ler Avrupadakiler Gibi Degil
İsvicrede 12.000 Franka 2008 Golf V Aldim
2.0 Tdi 4Motion Highline2
Yari Deri Suet Koltuklar
Sunroof
17 Alasim Jant
Cift Bolge Digital Klima
On İki Koltuk İsitma
Vs Vs Burada Ki Sifir Golflere Bakiyorum