Yeni üyeden selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uza33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uza33

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba

ismim Ufuk

İstanbul Küçükçekmece'de yaşıyorum 2004 model Clio 1.2 sahibiyim aracımı alalı yaklaşık 2 ay oldu formunuzu İnternet'te buldum tam aradığım forum olduğunu düşünüyorum araç için yapmak istediklerim var özellikle İstanbul Avrupa yakasında özel servis önerilerinizi bekliyorum.

herkese hayırlı forumlar dilerim...

Son düzenleme:
Merhaba Dostum öncelik ile aramıza hoş geldin keşke adını yasını nerde oturduğunu falan da yazsaydın :D yetkili servis konusuna gelince forumumuzun sponsoru İNANLAR OTOMATİV yenibosna ve Eyüp gerek servis gerek ise satış konusunda bizim ile yakından ilgililer RFC den geldim demen yeterli olacaktır.

kusura bakmayım isim yazdım

inanlar yetkili servis diye biliyorum

aracın trigel setini değiştirmek istiyorum inanlar da yüksek fiyat çıkar diye hiç düşünmemiştim ama fiyat almakda yarar var

Evet Ufuk aynen dediğin gibi İnanlar yetkili servis fakat Renaultfanclub ın resmi sponsoru olduğundan dolayı baya bi indirim uygulamaları söz konusu aradığında belirt rfc den olduğunu

hoşgeldiniz ailemize istanbul ekibimiz yardımcı olacaktır :eyv

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar :eyv

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim.:eyv

Aramıza hoş geldin eğlenceli forumlar ..welcome

evet bu gün içinde telefonla görüştüm %20 ıskontoyla birlikte 650 tl gibi fiyat verdiler

araçda değişmesi gerekenler için kontrol edilirse 100 tl + kdv dediler banada en mantıklısı kontrol ettirmek gibi geliyor hiç değilse yetkile serviste tüm değişmesi gerekenleri öğrenir ve fiyat alabilirim

Gittiginde sonuclari ve ucretlendirmeyi de bizlerle oaylasirsan sewiniriz dostum

Geri