YG cabrio ses sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güle güle kullan Mert.Güzel olmuş.
Tavan açıkken deneyebildinmi bari,nasıl veriyo sesi?

hayırlı olsun yavrum kicker yakışmıs zaten körüğü daha kısadır pioneere göre daha iyi doyurur seni

Hayırlı olsun güzel sistem.Müzik keyfi gibisi yok ya. :eyv

cabrio+müzik keyfi=paha biçilemez:)

Bende ne araba olursa olsun kesinlikle sistem olmadan binmem.O bagaj dolu olacak arkadaş :eyv

Bende ne araba olursa olsun kesinlikle sistem olmadan binmem.O bagaj dolu olacak arkadaş :eyv

Boşuna ağırlık..Boşuna bagaj hacmini öldürmek anlamına geliyo :D
4tane component işi görür bence..Bass varsa tek çeşit müzik keyfi var..Ama yoksa her çeşit :D

Boşuna ağırlık..Boşuna bagaj hacmini öldürmek anlamına geliyo :D
4tane component işi görür bence..Bass varsa tek çeşit müzik keyfi var..Ama yoksa her çeşit :D

Yok kardeşim benim bagaj dolu olacak :D benden başka kimse kullanmıyor kimse de binmiyor arabaya o yüzden ben rahat konuşuyorum biraz .)
Benim müzik zevkim bass ağırlıklı.Ama istediğim zaman bass'ı ayarlardan kısıyorum, o zamanda her çeşit müzik dinlenebiliyor. :eyv

Yok kardeşim benim bagaj dolu olacak :D benden başka kimse kullanmıyor kimse de binmiyor arabaya o yüzden ben rahat konuşuyorum biraz .)
Benim müzik zevkim bass ağırlıklı.Ama istediğim zaman bass'ı ayarlardan kısıyorum, o zamanda her çeşit müzik dinlenebiliyor. :eyv

Ee bassı kısınca hoparlörlerdeki bass da gidiyor ama.. :D
Bende de sadece ben biniyorum ama gene de kapladığı alan aşikar..Ben sattım kurtuldum..Doğru yolu sizlerde bulursunuz :D

Geri