1 Eki 2013 #11 Servet Aydın Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eki 2011 Mesajlar 358 Tepkime puanı 36 Puanları 0 Benim tüm kangoolarımda var. Serviste oraya dış ısı göstergesini de getirebiliyorsun.
1 Eki 2013 #12 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 32 Bizim megane II de de bu mesaj yok diyor . Bir gün seni seviyorum yazacak
1 Eki 2013 #13 ApSUVai Bilgi Girilmemiş Kadir Salim' Alıntı: Bizim megane II de de bu mesaj yok diyor . Bir gün seni seviyorum yazacak Genişletmek için tıkla ... Benim Kangoo Yeter Artık Sıkılmadın Mı Hala Benden Diyor hehe hehe hehe
Kadir Salim' Alıntı: Bizim megane II de de bu mesaj yok diyor . Bir gün seni seviyorum yazacak Genişletmek için tıkla ... Benim Kangoo Yeter Artık Sıkılmadın Mı Hala Benden Diyor hehe hehe hehe
2 Eki 2013 #14 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 32 ApSUVai' Alıntı: Benim Kangoo Yeter Artık Sıkılmadın Mı Hala Benden Diyor hehe hehe hehe Genişletmek için tıkla ... Megane II de şu mesajlar var : - Kapı açık - Vitesi boşa al - Direksiyon kilidi açık - Enjeksiyon kontrol et - Elektronik arıza .... Benim bildiklerim duyduklarım bunlar . En büyük marifeti bu yani
ApSUVai' Alıntı: Benim Kangoo Yeter Artık Sıkılmadın Mı Hala Benden Diyor hehe hehe hehe Genişletmek için tıkla ... Megane II de şu mesajlar var : - Kapı açık - Vitesi boşa al - Direksiyon kilidi açık - Enjeksiyon kontrol et - Elektronik arıza .... Benim bildiklerim duyduklarım bunlar . En büyük marifeti bu yani
3 Eki 2013 Konuyu Başlatan #15 Rangoo Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Mar 2012 Mesajlar 596 Tepkime puanı 36 Puanları 0 Yaş 33 Kadir Salim' Alıntı: Megane II de şu mesajlar var : - Kapı açık - Vitesi boşa al - Direksiyon kilidi açık - Enjeksiyon kontrol et - Elektronik arıza .... Benim bildiklerim duyduklarım bunlar . En büyük marifeti bu yani Genişletmek için tıkla ... Bizim mesaj yok nazar oldu daha çıkmıyor kayıp oldu
Kadir Salim' Alıntı: Megane II de şu mesajlar var : - Kapı açık - Vitesi boşa al - Direksiyon kilidi açık - Enjeksiyon kontrol et - Elektronik arıza .... Benim bildiklerim duyduklarım bunlar . En büyük marifeti bu yani Genişletmek için tıkla ... Bizim mesaj yok nazar oldu daha çıkmıyor kayıp oldu