Arkadaşlar ddt4all programında megan4 (yada talisman kadjar) AIDE AU PARKING
USA BOSCH GEN5 V7. 7
UTA sayfasının dolu halini verebilecek olan var mı?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam baktım ama bendede NO Data yazıyor dediğin sayfada hiç veri yok
Bir de ünlem işareti çıktı şimdi.Merhaba.Park yardımcısı beyni uyumlu değil.O yüzden o şekilde çıkıyor ve çalışmıyor.Scenic 4'e ait park yardımcı ecusu ile değiştirirseniz çalışır.Tabi bir de kodlama yapmanız gerekecek.Can clip ile.ddt4all ve pyren işe yaramıyor.
clip ile yeniden programlama mı yoksa sadece değişiklik mi yapılması gerekiyor. Bu bölümde ddt4all ile değişiklik yapamıyorum. Araç kadjar ön park sensörü eklemeye çalışıyorum.Aynı beyin kullanılıyor. TeşekkürlerMerhaba.Park yardımcısı beyni uyumlu değil.O yüzden o şekilde çıkıyor ve çalışmıyor.Scenic 4'e ait park yardımcı ecusu ile değiştirirseniz çalışır.Tabi bir de kodlama yapmanız gerekecek.Can clip ile.ddt4all ve pyren işe yaramıyor.
Bu bölümde ddt4all ile değiklik yapabiliyorum.Merhaba.Park yardımcısı beyni uyumlu değil.O yüzden o şekilde çıkıyor ve çalışmıyor.Scenic 4'e ait park yardımcı ecusu ile değiştirirseniz çalışır.Tabi bir de kodlama yapmanız gerekecek.Can clip ile.ddt4all ve pyren işe yaramıyor.
Bu bölümde ddt4all ile değiklik yapabiliyorum.![]()