ZD CLİO 1.6 Sport

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brktsr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tesekkur ederim saol.

Son düzenleme:
buda gündüz dolaşırken öylesine bir deneme iki araçtada iki kişi var :)
DB 2. vites ZD 3. viteste deneme yapıyoruz iki araç aynı viteste olunca devirler tutmuyor

Son düzenleme:
Video'dan görünen kadarıyla DB her vites geçirişinde yarım boy kaybediyor pilotajdan. Maşallah araçlara.

Video'dan görünen kadarıyla DB her vites geçirişinde yarım boy kaybediyor pilotajdan. Maşallah araçlara.

teşekkürler gözlemin doğru ama atladığın bir nokta var ben onun devrinde yürüyorum :)

bendede zd plakalı 106 vardı cok fena giderdi
bizde tas devirinde yürürdük onla:aytuğ

teşekkürler gözlemin doğru ama atladığın bir nokta var ben onun devrinde yürüyorum :)

Kısayı takan ceremesini çeker :D
Bende yazılımı atıp son hızına bakarak kısa takcaktm.Devir uzamadı attığımız yazılmda kısayı takmadım 190-195 gibi biticekti araç.2de 60-70de 6000 görücekti baktım ki oluru yok vazgeçtim.Yapcak birşey yok.Yazılımını acil atman lazım denk basmak için :)

Kısayı takan ceremesini çeker :D
Bende yazılımı atıp son hızına bakarak kısa takcaktm.Devir uzamadı attığımız yazılmda kısayı takmadım 190-195 gibi biticekti araç.2de 60-70de 6000 görücekti baktım ki oluru yok vazgeçtim.Yapcak birşey yok.Yazılımını acil atman lazım denk basmak için :)
yazılımda atsam zannetmem çünkü o devrini yakaladığında ben 6binlere yaklaşmış oluyorum basmamla vitesin bitmesi bir olur buda beni geri düşürür ondan 3 te hafif alt devirde kalarak gazlamak zorunda kalıyorum :)

Geri