Sayfa 19 Toplam 19 Sayfadan BirinciBirinci ... 916171819
Toplam 188 adet sonuctan sayfa basi 181 ile 188 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yeni clio 5 sahipleri

Serdarmete - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    42
    Teþekkür / Beðen

Alýntý BoranY Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba, 1.0 tce otomatik clio 5 Aracýmý 05.05.2020 de aldým ve 1 hafta sonra rolantide çalýþýrken devir saatinde dalgalanma olduðunu ve bunun arabayý silkelediðini fark ettim ve izmir ermat çiðli servise gittim 15.05.2020 yapýlan kontroller çerçevesinde klima açýkken bý sorunu yaptýðýný tespit edip arkadaþlar video çekti ve aracý bana ayný gün teslim etti benimde þikayetim ile alakalý video çekmemi ve merkez ile mailleþeceklerini bildidiler.
    Ayný gün ben kendilerine;
    • rolantide dalgalanma
    • start stop u devreden çýkarýnca devir saatinin 1500 / 2000 devirde sabit kalma (hareket etmeden ve gaza basmadan)
    Sorunlarým ile alakalý video gönderdim ve bu videolarý gönderirken
    •klimanýn yolda giderken kendini fana alýp bazen soðutup bazen fanda çalýþtýðýný yazdým
    Bir hafta sonra aracýmý servise getirmemi istediler (sokaða çýkma yasaklarý ve az personel ile çalýþmalarý sebebiyeti ile)
    Aracým 3,5 hafta serviste kaldý
    •yazýlým test edildi
    •gaz pedal seti deðiþtirildi (sorun çözülemedi eskisi geri takýldý)
    •gaz kelebeði deðiþtirildi (sorun çözülemedi eskisi geri takýldý)
    •gaz kelebeði öðretisi sýfýrlandý ve yeniden yapýldý ve sorunun çözüldüðü söylendi !!
    •klima kompresör motorunun arýzalý olduðu ve fabrikadan tamir mi deðiþim haberi beklendi ve deðiþim haberi geldi ancak parça bekliyoruz !!
    Ben de aracýmý 13.06.2020 tarihinde kompresör deðiþimi yapýlmadan kendi isteðim ile (kompresör geldiðinde gidip deðiþtireceðim)
    Aracý diðer arýzalarýnýn giderildiðini test etmek için geri aldým.
    13.06.2020 tarihinde servisteki arkadaþa (araçla baþýndan beri o ilgileniyor ve o olmadan iþlem yapmýyorlar) devir saati dalgalanmasý ve silkelenmeile alakalý video attým 😞
    Kendisi özel bir durumu sebebi ile izinli ve fabrika teknik merkez sorunu ne yapýcak kimse bilmiyor
    Ayný sorunu yaþayan arkadaþlarýmýz var mý?

selamlar , bende yeni sahip oldum ayný araca, sizdeki problem bendede var , araç rolantiye gelince sallantý ve ses var lokloklok þeklinde servise gösterdim notmal hatta manuelde daha fazla var dedi , siz bir çözüme ulaþtýnýzmý

Yaþ
    32
    Teþekkür / Beðen

Clio 5 kol dayama

Clio 5 Touch için orijinal kol dayama kullanan arkadaþlar var mý ? Yorumunuz nedir ?

Serdarmete - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    42
    Teþekkür / Beðen
    Orjinali yok , piyasadakiler çakma.

Yaþ
    32
    Teþekkür / Beðen
    Serviste takýlandan bahsediyorum.Kullananlar var mi

Yaþ
    29
    Teþekkür / Beðen
    selamlar herkese,

Clio alma arefesindeyim fakat sýfýr icon 1.0 xtronic, 2. el icon 1.3 edc arasýnda kaldým. 1.3 yaklaþýk sýfýr 1.0'dan 4bin tl daha pahalý. Sizce ne yapmalýyým?

Yaþ
    38
    Teþekkür / Beðen

Clio 5 gündüz ledleri sönmüyor

Merhabalar herkese bende yeni 1.0 xtronic touch aracýmý aldým sorun mu bilmiyorum farlarý sadece park yani gündüz ledleri yansýn dediðim zaman kapýlarý kitleyince sönmüyor auto modunda sönüyor normal mi arýza mý var tþkler

Yaþ
    42
    Teþekkür / Beðen
    Merhabalar,

2021 clio 5 touch sahibiyim. Youtube'da radyo frekans listesinde radyo kanalý kutucuklarýnda, kanalýn radyo logosu varsa gösterildiðine dair bir videoya denk geldim. Benim aracýmda radyo kanal logolarý görüntülenmiyor. Geçen hafta periyodik bakýma girdim. Teknisyen arkadaþa aracý teslim ederken konudan bahsettim. Öyle bir þeyin söz konusu olmadýðýný söylediler.

Sizlerde durum nasýl acaba ?

https://youtu.be/h2ZJW3zBV60

Yaþ
    36
    Teþekkür / Beðen

Merhabalar, 1.0 xtronic 100bg aracým trafiðe çýkalý 15 ay oldu. Trim sesleri ara ara oluyor ona alýþtým. silkelemeyi genelde 50km altýnda giderken yapýyor. bunu serviste anlattým yazýlým attýk dediler iþe yaramadý. ama þunu farkettim L modunda yapmýyor silkelemeyi devir biraz daha yüksek olduðu için mi bilemedim. Rölantide dalgalanma bende de var. hatta yaz günü bile araç ilk çalýþtýðýnda 1100-1200 devirlerde geziyor. Son olarak da marþ almama sorunu var. belirli aralýklarla 4-5 kez yaþadým genelde bu sorunu yaþadýðýmda marþ süresi uzun oluyor ama alýyordu. sadece bir kez çalýþmadý kontaðý kapatýp tekrar çevirdiðimde çalýþtý. araçtan genel olarak memnunum ancak bu tip sorunlar can sýkýyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 2 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 2 misafir)