Clio 5 Touch için orijinal kol dayama kullanan arkadaþlar var mý ? Yorumunuz nedir ?
Clio 5 Touch için orijinal kol dayama kullanan arkadaþlar var mý ? Yorumunuz nedir ?
Serviste takýlandan bahsediyorum.Kullananlar var mi
selamlar herkese,
Clio alma arefesindeyim fakat sýfýr icon 1.0 xtronic, 2. el icon 1.3 edc arasýnda kaldým. 1.3 yaklaþýk sýfýr 1.0'dan 4bin tl daha pahalý. Sizce ne yapmalýyým?
Merhabalar herkese bende yeni 1.0 xtronic touch aracýmý aldým sorun mu bilmiyorum farlarý sadece park yani gündüz ledleri yansýn dediðim zaman kapýlarý kitleyince sönmüyor auto modunda sönüyor normal mi arýza mý var tþkler
Merhabalar,
2021 clio 5 touch sahibiyim. Youtube'da radyo frekans listesinde radyo kanalý kutucuklarýnda, kanalýn radyo logosu varsa gösterildiðine dair bir videoya denk geldim. Benim aracýmda radyo kanal logolarý görüntülenmiyor. Geçen hafta periyodik bakýma girdim. Teknisyen arkadaþa aracý teslim ederken konudan bahsettim. Öyle bir þeyin söz konusu olmadýðýný söylediler.
Sizlerde durum nasýl acaba ?
https://youtu.be/h2ZJW3zBV60
Merhabalar, 1.0 xtronic 100bg aracým trafiðe çýkalý 15 ay oldu. Trim sesleri ara ara oluyor ona alýþtým. silkelemeyi genelde 50km altýnda giderken yapýyor. bunu serviste anlattým yazýlým attýk dediler iþe yaramadý. ama þunu farkettim L modunda yapmýyor silkelemeyi devir biraz daha yüksek olduðu için mi bilemedim. Rölantide dalgalanma bende de var. hatta yaz günü bile araç ilk çalýþtýðýnda 1100-1200 devirlerde geziyor. Son olarak da marþ almama sorunu var. belirli aralýklarla 4-5 kez yaþadým genelde bu sorunu yaþadýðýmda marþ süresi uzun oluyor ama alýyordu. sadece bir kez çalýþmadý kontaðý kapatýp tekrar çevirdiðimde çalýþtý. araçtan genel olarak memnunum ancak bu tip sorunlar can sýkýyor.
Þu anda 2 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 2 misafir)