Sayfa 94 Toplam 94 Sayfadan BirinciBirinci ... 448491929394
Toplam 937 adet sonuctan sayfa basi 931 ile 937 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

kolega35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür / Beğen

Evet uyumludur.
    Alıntı frontrunner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında bir sorum daha var bir önceki kumanda aparatınıda bana siz yapmıştınız sony dsx-a30 için bu yeni sony modellerine de uyumlu mudur? DSX -110 veya DSX -210 için S
    Direksiyon kumandası aparatı çalışmamla ilgili irtibat için 5543022574 veya cherno359@hotmail.com

Teşekkür / Beğen
    Alıntı kolega35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Renault grubu araçlarda orijinal kasetçalar çıkarılıp bir başka cihaz takıldığında doğal olarak direksiyon kumanda kolu iş görmez hale gelmektedir.Yapmış olduğum aparat yardımıyla kumanda kolunuz tekrar çalışır hale gelmektedir.Ancak yapmış olduğum aparat ile Pioneer veya Sony marka cd çalarlar kontrol edilebilmektedir,diğer markalar için herhangibir çalışmam bulunmamaktadır.
    Bağlantının nasıl yapıldığını kısaca anlatmaya çalışayım: (Clio'lar için)Kumanda kolundan çıkarak kasetçalara giren ve üzerinde 6 farklı renkli kablonun olduğu sarı renkli bir soket vardır.Aparatın üzerinde de aynı renkli kablolar bulunmaktadır.Aparattki kablolar ile soketteki kablolar rengi rengine gelecek şekilde bağlanıyor.Ardından aparattan çıkan 3,5 mm çapında kulaklık jakına benzer bir jak var.Bu jak da cd çaların arka tarafında bulunan W/R girişine takılıyor.Bağlantı kabaca bu şekildedir.Şuna dikkat etmeniz gerekir cad çalarınızın arka tarafında mutlaka W/R girişi bulunmalıdır.
    Selam. 2012 flUence dinamik sahibiyim. Teybi degistirmek istiyorum ancak direksiyondan kumanda iptal olsun istemiyorum. Ne yapmak gerek. Yazarsan sevinirim

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kolega35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür / Beğen
    Uygun bir teyp aldığınızda aparat ile sorun çözülür. 5543022574ten bana ulaşabilirsiniz.
    Alıntı necessary_love Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam. 2012 flUence dinamik sahibiyim. Teybi degistirmek istiyorum ancak direksiyondan kumanda iptal olsun istemiyorum. Ne yapmak gerek. Yazarsan sevinirim

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Direksiyon kumandası aparatı çalışmamla ilgili irtibat için 5543022574 veya cherno359@hotmail.com

Teşekkür / Beğen
    Merhaba Arkadaşlar,
    Bende 2010 model Clio3 HB araç var. aracımda SONY (CDX-G1100U)marka teyp var ve direksiyon kumandası çalışmıyordu. İzmir 'den Engin Bey ile görüştüm. Kendisi bir aparat gönderdi. Aracıma uyguladım. Şimdi tüm fonksiyonlar çalışıyor.
    araç uygulaması yapacak olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkür / Beğen
    1999 model clio rxt orjinal teyp fotoğrafı olan soket girişlerini de gösterecek fotoğraf atabilir mi? Önceki kullanıcı direksiyon kumanda soketini de yemiş. Megane 2 teyp var. Ekran soketi uymuyor. Çözemedim.

Teşekkür / Beğen
    Hayır ne istersiniz ki orjinalinden. Hem ekranı hem direksiyon kumandasını ne diye devre dışı bırakıyorsun kardeşim

7. Beğeni nurettin_kapln liked this post
    kburhank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür / Beğen

Direksiyon kumanda aparatı yapamaya hala devam ediyor musunuz acaba.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)

Bu Konu için Etiketler