Gökhan kardeşim ne yaptın İzmir'de ki araç ile ilgili gelişme varmı? seve seve yardımcı olurum.SCENİC CANDIR. Sen yeter ki scenic al. Bildiğim , yaptığım scenic hakkında her ne olursa olsun elimden geleni yaparım. Burdan bütün scenic dostlarına da elimden gelen bilgim dahilindeki her konuda yardıma hazır olduğumu bilmelerini isterim. Ama şunu da açıkça belirtmek isterim ki Usta veya servis çalışanı değilim. Sadece elim takım avadanlik tutar. Mekaniği seviyorum. Mücadeleyi ve sabrı severim. Elektronik hakkında basit elektrik dışında bilgim hiç yok.Dolayisiyla herşeyi biliyorum, hallederim, yaparım asla demiyorum. İlkbaharda yapacak porojelerim var. Nasipse sitede bir konu başlığı açıp ; scenic'e yaptığım isleri bir başlik altında toplamak ve detaylı resim veya video hazırlamak istiyorum. Avni bey ile bu araç arasında % 99 aynı. Sadece Avni beyin arabasinda olup olmadığını emin olmadığım sürücü baş sol üstünde gözlük kabı varmı ; birde ayak altlarında ki gözlerde sensör varmı ( bu ayak altında ki göz ün kapağı açık bırakılır ve aracın butun kapıları kapalı araç çalışıyor ken eğer iç aydınlatma lambalar sonmuyorsa ; bu kapak kapatıp yerine iyice oturduguna emin olunca iç lambalar gecikmeli olarak yaklaşık 10sn sonra söner. ) bunları Avni beyin aracında varmı bilmiyorum. Ama Izmir'de ki araçta gözlük kabı yok. Resimlerinden anlaşılıyor. Genellikle 2.0 privilege bütün paketleri olan scenicte bu bahsettiğim bu ufak detaylar (gozluk kabı ve çekmece sensör leri ) vardır.