edc şanzuman ürnleri maalesef serviste cok pahalı araştırmasını iyi yapın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vallahi korkuyorum bu fiyatlar çıkar diye. Sanırım beyin ile alakası var. Bu akşam kullandım problem yok. Ama haftaiçikontrol ettireceğim. Canımı sıktı bu durum.Moralinizi bozmak istemezdim ama 6-7 bin liralık masraf çıkabilir
Şuan servise gittim. Arıza debriyaj motoru devresi diyor. Arızayı sildik. eğer yine aynı hata olursa bu motoru ve debriyajı değiştireceklermiş. Tahmini fiyat 5-6 binmiş. Burada Renault'un müşteri memnuniyetine güvenmekten başka çarem kalmayacak. Böyle birşey başına gelen var mı ?
Şuan servise gittim. Arıza debriyaj motoru devresi diyor. Arızayı sildik. eğer yine aynı hata olursa bu motoru ve debriyajı değiştireceklermiş. Tahmini fiyat 5-6 binmiş. Burada Renault'un müşteri memnuniyetine güvenmekten başka çarem kalmayacak. Böyle birşey başına gelen var mı ?
Servis bir yorum yapamıyor.Tamamen bilgisayara bağlı konuşuyor.Arızaları sildi. elime bir belge verdi. Debriyaj motor devresi arızası yazan. birdaha arıza gelirse bu yazı ile karşılaştırıp ona göre değişim yapacak. Tamamen Bilgisayara yönelik yani..Geçmiş olsun, cidden çok can sıkıcı. Arıza nedeni ile ilgili yorumu nedir servisin? Kullanım hatası, imalat hatası vs.?