gayet keyifli guzel bir video olmus Ersin.. Ellerine emegine saglık kardeşim keyifle izledim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim ihsan. Güzel bir gündüEllerine sağlık Ersin. İyi uğraşmışsın, arada bir sürü kesilecek yer vardı. Utku'ya da ayrıca teşekkür etmek lazım.
Uzmanca baktığınıza göre; Sizin daha iyisini yapacağınız kesin. Çektiğiniz videolardan bir demet montajlayarak yayınlarsanız sevinirim.Bi öz eleştride bulunmak istiyorum. Emek vermişsiniz belli, baya uğraşılmış ama efektler falan mahvetmiş videoyu halkalar, farklı renkler vs.. Biraz daha sade bir video olabilirdi Ama genede yapılan işe, verilen emeğe teşekkürler izlemiş olduk o güzel anıları bir kez daha yaşamış olduk
15/09/2012 Oyak Renault Organizasyonu
Yalova Tike Restaurantta kahvaltı yapılmasının ardından, Yalova-Bursa RFC Konvoyu
28 Dakikadır.
İyi seyirler
Sonuna kadar izlemeniz tavsiye olunur. Final süper
Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
Eline sağlık Ersin abi...
En kısa zamanda sol ön sis farını ayarlamam lazım. Yukarı bakıyor yanarken
Emeğine sağlık kardeşim,çok güzel bir organizasyona daha hep birlikte imza attık...
Emeğine sağlık abi on numara olmuş
ellerine gollarına sağlık valla otobanda bi ara iyi yapıştırmışım baktım halim sunrooftan uçacak mecbur çektim ayağı
Emeğine sağlık ..
efektler, vs fazla atraksiyonlu olmuş ama izlemiş olduk sayende. eline sağlık..
güzel olmuş, emeğine sağlık...
İşte RFC farkı. Kankam ellerine emeğine sağlık. Yine harika bir iş çıkarmışsın. Alem görsün RFC'nin gücünü
Teşekkürlergayet keyifli guzel bir video olmus Ersin.. Ellerine emegine saglık kardeşim keyifle izledim.
Teşekkür ederim ihsan. Güzel bir gündü
emeğine sağlık abi güzel olmuş ta 22. dkdan sonra gözükmem beni üzdü
emeğine sağlık
Bi öz eleştride bulunmak istiyorum. Emek vermişsiniz belli, baya uğraşılmış ama efektler falan mahvetmiş videoyu halkalar, farklı renkler vs.. Biraz daha sade bir video olabilirdi Ama genede yapılan işe, verilen emeğe teşekkürler izlemiş olduk o güzel anıları bir kez daha yaşamış olduk
Uzmanca baktığınıza göre; Sizin daha iyisini yapacağınız kesin. Çektiğiniz videolardan bir demet montajlayarak yayınlarsanız sevinirim.
Bi öz eleştride bulunmak istiyorum. Emek vermişsiniz belli, baya uğraşılmış ama efektler falan mahvetmiş videoyu halkalar, farklı renkler vs.. Biraz daha sade bir video olabilirdi Ama genede yapılan işe, verilen emeğe teşekkürler izlemiş olduk o güzel anıları bir kez daha yaşamış olduk