Trafik sigortası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arifd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçen sene 387 TL verdim, bu sene en ucuz 650 TL ye buldum. Üstelik iki senedir hasarsızlık var.

yakıtı kazık, sigortası kazık,mtv si kazık kazık oğlu kazık işte tamda burada bize yazık ıslık

geçen sene 387 TL verdim, bu sene en ucuz 650 TL ye buldum. Üstelik iki senedir hasarsızlık var.

Bu en açık örneklerden bir tanesi işte yediğimiz kazığın boyutunun hasarsızlık filan hikaye oluyor zaten arada yok ya böyle bir soygun,kazık şeklide hakikaten fazla
:pislik:pislik:pislik

bir destekte benden...

0 araca eski aracimin hasarsizligi eklendimi bilmiyorum 720 lira ...istanbul plaka

SM-N910G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yılbaşından sonra indirm gelecekmiş diyorlar bakalım umarım iner 450 tl den aşağı çıkmıyor çünkü

Bende aracı ağustosta sıfır olarak aldım sigorta en ucuzu 1250 tl idi onu yaptırdım. Şimdi zam geldi diyorlar 3 binlira sigorta mı yaptırcam önümüzdeki ağustosda :s yoksa ben zaten zamlısını mı ödedim acaba

Bende aracı ağustosta sıfır olarak aldım sigorta en ucuzu 1250 tl idi onu yaptırdım. Şimdi zam geldi diyorlar 3 binlira sigorta mı yaptırcam önümüzdeki ağustosda :s yoksa ben zaten zamlısını mı ödedim acaba
1250 sigorta mı. Kasko degil dimi sigorta?? Valla duydugum en yuksek fiyat. Fiyat degil resmen insafsizlik eger sigorta ise. Kasko ise normal

SM-N910G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zamlısını ödedin haziran yada temmuzda mı ne geldi bu yeni sistem

Dün 95 model toyota corolla ya yaptırdık 978 TL üstelik araç sahibi üzerine iki araç daha var ve hiç kazası yok

Geri