06 ade

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan awertcv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

awertcv

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese merhaba.Ankaradan Adem ben. aracım ve bugun yaptrdğm kaplamaları paylaşmak istedim. aracım kirli biraz k.bakmayın :) herkese kazasız sürüşler

VgQA2y.jpg
[/URL][/IMG]
0402JB.jpg
[/URL][/IMG]
4ZpRyG.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Hayirli olsun bunlar krommu yoksa baska bi malzememi

Adem kardeşim hoş geldin. Mavi renk uygulamalar çok yakışmış gerçekten. Allah kaza bela vermesin. Keyifli ve aktif paylaşımlar.

teşekürler arkadaşlar. Krom değil.Krom üzeri kaplanan tek yer sis far çerçevesi.Araçları komple kapattıkları karbon kaplamalar var ya. Onlardan yaptrdm.Krom olsaydı aracımda bagaj çıtam orjnalinkindeki gibi biraz daha kalın olucaktı

hoşgeldin krom üzerine mavi kaplamayı nerede yaptırdın? birde cam filmi tabiki ve maliyetleri ne oldu? birde resimlerin üzerine yazarsan şunu yaptırdım diye daha açıklayıcı olacaktır.

Şik Olmuş Güle Güle Kullanin :eyv :eyv

hoşgeldin krom üzerine mavi kaplamayı nerede yaptırdın? birde cam filmi tabiki ve maliyetleri ne oldu? birde resimlerin üzerine yazarsan şunu yaptırdım diye daha açıklayıcı olacaktır.

Krom üzerine yaptrmadım kaplamayı.Araçta krom olup da kaplanan tek parça sis far çerçevesidir.İskitler CNC GARAGE da 100 tl ye yaptrdm mavili bölümleri.Filmleri ise aracı alırken hediye olarak yaptrdm Renault AKBAK servisinde.Yapıma başladğndaki halini ekledm. bakablrsn ordan

Son düzenleme:
güzel olmuş, kazasız keyifli sürüşler dilerim.

güzel olmuş, kazasız keyifli sürüşler dilerim.
Teşekür ederm hepimize inş

Geri