Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet bencede gayet yüksek. Şehir içi olsa bile yumuşak ivmelenme ve 2500 devir civarı vites yükseltme ile max 6.5 - 7 litre olacağını düşünüyorum.
Neden acaba, servise göstermeli miyim ?Evet bencede gayet yüksek. Şehir içi olsa bile yumuşak ivmelenme ve 2500 devir civarı vites yükseltme ile max 6.5 - 7 litre olacağını düşünüyorum.
Bence gitmenize gerek yok, bakım yaklaştıysa şayet bekleyin bakım zamanı gelsin güzel bir bakım yaptırırsınız filtreler bujiler vs. Yine yüksek tüketim devam ederse ozaman araştırırsınız veya servise sorarsınız.Neden acaba, servise göstermeli miyim ?
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gaziantep şehir içinde sürüyorum. 60 km /h yi nadir görüyorum. Dur kalk çok oluyor. Dediğiniz iki etken ve dur kalktan dolayı böyle bir rakam çıktığına kanaat getirmeliyim herhalde.hangi şehirde nasıl bir trafikte sürüyorsunuz ? aracı sıfır aldınız diye biliyorum forumdan hem sıfır olması hem şu an kış olması da etkiliyor olabilir.
O halde Renault`un şehir içi trafik anlayışı bizim çevre yollarına denk geliyor sanırım. Neye istinaden 7.1 litre rakamını bulmuşlar bunlar katalogda [emoji16][emoji16]arkadaşım ortalama hızına bakarmısın 18 km de seyrediyor.çok normal bence araba 1 ve 2.vites gitmiş neredeyse devamlı.endişe edilcek bişey yok.bendede 2009 model var 1.2 benimde istanbulda ortalama hız 23 km ve 8.1 ortalamam var.sıkıntı yok yanibu trafikde değerler böyle malesef
O halde Renault`un şehir içi trafik anlayışı bizim çevre yollarına denk geliyor sanırım. Neye istinaden 7.1 litre rakamını bulmuşlar bunlar katalogda [emoji16][emoji16]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi