Maşallah,Allah nazarlardan saklasın...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arka kaputtaki yazılar ,ön panjur ve ön kaput kaşı vites topuzu, bildiğiniz birileri varsa haber bekliyorum şimdiden teşekkürlrçok çok güzel .eksikleri yazarsanız belki yardımımız dokunur.bende renault 12 gordini sis farları var.h2 ampulle çalışıyor
yeni restore edildivay anam vayy.. nerede sakladınız bunca yılmaşallah
![]()
herzaman beklerim...Sizi forumda ilk defa gördüm açıkcası ama çok sıcakkanlı birisine benziyorsunuz.. Trabzon tarafında il temsilcimiz mevcut bir buluşmada verilebilir sticker yada kargo vs bi türlü halledilir siz takıcam dediyseniz işlem tamamdır.![]()
Facebook sayfamızda albüm olarak paylaştım Ömer...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.427643823952179.94107.131196503596914&type=1
sadece panjur doğru, topuz ve arkayazı yüksek modeller için,bende sadece gordini sisleri var .renault 12 forumuna yazdım istiyen olursa vericem.parça kodlarını buldum bakacağım parçalara. fransadan kargo 28 euro tutuyormuş.yani yazılar bulunsa bile .
vites topuzunun kodu 7700522001 olarak çıkıyor .resmi bu Pomo de palanca de cambios Renault 12 TS ref origen 7700522001 - www.piezasautosclasicos.com türkiyede mais listesinde çıkıyor .fiyatı 48 ytl.ama stoklarda var mı türkiyede hangi serviste yada bursa maiste mı var diye bir yetkili servise gidip sorgulatma yapmanız lazım.
arka yazının kodu 7700569890 google yazdım sadece bu adamda var .3 tane var birini satmış .kontak kurmak lazım almak için.
Trunk Emblem Logo Renault 12 TL | eBay
şu tip far çerçevesinin mı panjuru lazım eBay | Enjoliveur d'optique de phare gauche pour R12