2013 Touch model Captur araca İcon modeldeki gibi multimedya taktırmak istiyorum.

volvoxcnt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Ara 2013
Mesajlar
25
Tepki puanı
1
Puanları
0
Yaş
44
2013 1.5 dci manuel aracım var. Aracıma medya oynayıcı ve navigasyon özelliği olan multimedya taktırmak istiyorum. Renault icon modeldeki gibi takabiliyor mu? Yoksa ben de internettn uyumlu marka mı satın alayım?
 

ahmetyılmaz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Şub 2014
Mesajlar
206
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
55
Benim aracım İcon. Üstünde gelen R-Nav sistemini hiç beğenmedim ve söküp sattım. Yerine Android işletme sistemli 8" Ekranlı bir Multimedya sistem taktım. Markası Newfron. Muhteşem bir Cihaz. Sanki Tablet. Herşey var. Bir Tablet ile ne yapabiliyorsanız, bununla da yapabilirsiniz. Hatta Telefonunuzdaki İnterneti paylaşıp Youtube bile bakabilirsiniz, veya TV kanallarını izleyebilirsiniz (internetten). Google Play'den değişik uygulamalar yükleyebilirsiniz. USB bellekteki Videolarınızı izleyebilirsiniz hem de Full HD, kasmadan, donmadan. Sonuçta Android cihaz. Ben Navigasyon olarak da Google Maps kullanıyorum. Gerçekten güzel.
 
Son düzenleme:

ysnblt17

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Ara 2019
Mesajlar
6
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
Ben de touch modele ekran taktırmak istiyorum fakat cliodan tecrübeyle rlink pek hoş gelmiyor bana,onun yerine sağlam başka bir cihaz ne alınabilir uyum sorunu olmayacak şekilde
 
Üst