2014 joy için navigasyon tercihi

ilkayersan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba;

2014 model joy içi navigasyon tercihleriniz nelerdir. ( ömür boyu güncelleme özelliği ve Türkçe dil desteği olan )

r nav yokmu zaten sende?

r nav yokmu zaten sende?

Joy model ondan dolayı yok. :)

Navigasyon onerisi olarak tom tomun var renaultun kullandığı marka...
Piranha,next,sony markalarında sınırsız guncelleme ve Türkçe mevcuttur.bunun yanı sıra hepsiburada.comdan kampanya denk geldiğinde guzel bir navigatör alabilirsiniz.

Joy model ondan dolayı yok. :)

Navigasyon onerisi olarak tom tomun var renaultun kullandığı marka...
Piranha,next,sony markalarında sınırsız guncelleme ve Türkçe mevcuttur.bunun yanı sıra hepsiburada.comdan kampanya denk geldiğinde guzel bir navigatör alabilirsiniz.

doğru hehe göz joy okuyor ama beyin touch algılıyor

Garmin bu işin kralı. Hepsiburada da kampanyalı bir ürün var. Ben aldım çok başarılı.

Merhaba;

2014 model joy içi navigasyon tercihleriniz nelerdir. ( ömür boyu güncelleme özelliği ve Türkçe dil desteği olan )

boş ver sonradan takma navigasyonları eniyisi sen cebine 1000 tl nakidi koy çıkma touch çerçevesiyle orjinal re-nav alalım sana senin joy olsun touch ben öyle yaptım:cool:

tom tom yada garmin al başka hiç araştırma

Hiç gerek yok akilli telefonu nuza igo primo kurun piyasadaki en iyi ürün bedava bulabilirsiniz basarsoftun hemde google a Türkiye haritalarinizi yazan firma full android programi indirme nize izin veren siteler den bulabilirsiniz

Bulunulan yerin tespiti. enlem ve boylam olarak koordinatların belirlenmesi veya harita üzerinde yapılabilir. Navigasyon sistemi bulunulan vadinin, tepenin, köyün adının öğrenilmesi veya geçmişte gidildiğinin hatırlanması da bu kapsama girer.

Geri