• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

2023 ün İLK HARİTASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 42490
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgili arkadaşlar hepiniz bu haritayı bekliyorsunuz biliyorum. Yoğunluktan ancak hazırlayabildim. Hem medianav için hem de evolar için lgu formatında ayrı ayrı hazırladım. Allah razı olsun demeniz yeterli. Para isteyenlere itimat etmeyin. Harita buldukça ben paylaşmaya devam edeceğim. Kalın sağlıcakla.
NOT: medianav kullanıcıları deneyip sorunsuz yüklenip yuklenmediği hakkında geri dönüş yaparlarsa iyi olur.

Medianav Evo için
https://s6.dosya.tc/server17/t57emg/Medianav_evo__2023.zip.html

Medianav için
https://s6.dosya.tc/server17/p05i7d/Medianav_2023.zip.html

23013PC75G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeş bu linkler ölmüş. tekrar yükleme şansımız var mı?

Gençosman maalesef 1453 sayfaya veda etti onu çok arayacağız.
benim anlamadığım o dosyaları indiren başkaları mutlaka var, ama uğraşmak istemiyorlar, ben whatsapp grubunda elden geldiği kadar destek veriyorum ama bir kişide şu haritayı paylaşmadı ilginç, şuan aracında kullanan varsa pekala 10dk işlem ile dosyayı aracından alabilir, sadece gençosmana bakıyor ise forum bitmiş

• Beğen
Tepkiler: canefe53

Site icinde mevcut kardeşim bu linkten dener misin? Media nav evo mutlaka inceleyip yükleyin yanlış olmasın

benim anlamadığım o dosyaları indiren başkaları mutlaka var, ama uğraşmak istemiyorlar, ben whatsapp grubunda elden geldiği kadar destek veriyorum ama bir kişide şu haritayı paylaşmadı ilginç, şuan aracında kullanan varsa pekala 10dk işlem ile dosyayı aracından alabilir, sadece gençosmana bakıyor ise forum bitmiş

2024 haritası kardeşim evo 9.1.3 sürümler icin mutlaka modeliniz göre iyi inceleyip yükleyin. Bende bu siteden alıp yükledim sorun yok

2024 haritası kardeşim evo 9.1.3 sürümler icin mutlaka modeliniz göre iyi inceleyip yükleyin. Bende bu siteden alıp yükledim sorun yok
üstad bende medianav 4.1.0 var dosyalar biraz farklı, ama sendeki dosyalara göre at çalışır deniyor ise denerim, birebir verisyon uyumlu mu olmalı o kısmı bilemiyorum

ben de bu siteden aldım ancak 2024ü hatalı. mesela saat hep 00.00ı gösteriyor. navigasyon direkt açılmıyor. menüde duruyor. hedef bölümüne basman gerek... gibi

üstad bende medianav 4.1.0 var dosyalar biraz farklı, ama sendeki dosyalara göre at çalışır deniyor ise denerim, birebir verisyon uyumlu mu olmalı o kısmı bilemiyorum
Sürüm 9.1.3 olmasi gerekiyor bence riske girme medianav evo cihazlar için birde medianav cihazlar icin haritalar var sizin cihazınız da medianav diye düşünüyorum media nav cihazlar içinde haritalar var bu grup icinde o haritalardan açıklamaları iyi okuyarak ve anlayarak yapmanı oneririm

Geri